NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Resurs Bank

  Er du kanskje interessert i å ta opp ett forbrukslån til for eksempel bil, båt, ferie eller annet. Da gjelder det å finne de riktige løsningene i forhold til din økonomi. Det er mange banker å velge imellom, med forskjellige tjenester. Noen banker har for eksempel høye renter på sine lån, noe som gjør at du må betale mye mer enn det lånet egentlig er. Andre banker har kanskje treig og uhjelpsom kundeservice. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser for å finne ut hvilken bank som passer best i forhold til dine behov, og din økonomi. Det er viktig å lese andre folk sine erfaringer og tilbakemeldinger sånn at man ikke velger feil. I denne

  anmeldelsen skal vi utforske banken «Resurs Bank».

  Om Resurs Bank

  Resurs Bank er en del av det Nordiske konsernet som heter Resurskonsernet, som startet opp i 1977. Konsernet består av Resurs Bank og Solid forsikring. I Norge har de åpnet en avdeling av Resurs Bank i Oslo, med 110 ansatte. Resurskonsernet har kontorer i både Norge, Sverige, Danmark og Finnland, og har 5.7 millioner kunder. De ønsker å digitalisere, det meste av sine tjenester for å imøtekomme kundenes behov.

  Produkter og tjenester fra Resurs Bank

  Hoved tjenesten til Resurs Bank er å tilby forbrukslån. En kan låne opp til 500 000 NOK, uten sikkerhet til f.eks. bil, båt, reising eller annet. Dette lånet har en nominell rente fra 8.39 % til 19.39 %. Man kan søke om lån online, via post eller ved å ringe kundeservice. Man kan signere låneavtalen via bank id mens man er hjemme. Låneavtalen er gyldig i 30 dager, og pengene kommer inn på kontoen din innen 1-3 dager. De tilbyr også en betalingsforsikring i forhold til lån ved sykdom eller arbeidsledighet. Så hvis du blir sykemeldt i en lengre periode så kan forsikringen din dekke måned kostnaden på lånet ditt opp til 12 måneder.

  I tilegg til det så kan man utvide lånet enda mer, om man ønsker det. Hvis du har lån og kreditt flere steder, så kan du ved hjelp av Resurs Bank samle lånene til ett lån. Man får en nedbetalingstid på 1-12 år, men hvis man har lån mer en 5 år så må man refinansiere lånet. Man får bare lån hvis man er over 25 år og har en fast jobb med årsinntekt over 280 000kr. Er man sykemeldt over lang tid, eller har man en betalingsanmerkning, så kan det hende at søknaden din om lån ikke blir godtatt.
  Man kan betale tilbake lånet med faktura, konto, masterpass, delbetaling eller kort. Trenger man å kontakte banken, kan de nås på tlf.nr. 22 56 37 33, el. på E-mail adressen: kundetjeneste@resursbanken.no. Åpningstiden til banken er alle hverdager fra 09.00-16.00.

  Klager, komplementer, tips for Resurs Bank

  Har du tatt ut lån i fra Resurs Bank? Hvis ja, så hadde det vært fint om du kunne skrive en kundeanmeldelse hvor du forteller oss om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Var lånene så gunstige som banken lovet? Er dette en bank du hadde anbefalt til en venn? Var kundeservicen pålitelig og hjelpsom? Kundeanmeldelser er til stor hjelp for andre kunder som ser etter å ta opp lån. Dine erfaringer og tilbakemeldinger kan hjelpe dem med å velge den rette banken for dem. I tilegg til det så kan Resurs Bank ta nytte av din kundeanmeldelse, for å forbedre banken sine tjenester.

  Resurs Bank
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Resurs Bank

  Din rangering

  FAQ

  Er Resurs Bank et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Resurs Bank. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Resurs Bank?

  Resurs Bank opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Resurs Bank . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!