NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser L'EASY

  Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente låneselskapene som vi har i Norge, selv om de er danske. Den reklamekampanje de pådrev i Norge, og som fortsatt vises, om enn litt sjeldnere har gjort veldig mye for selskapets rykte i Norge, og folk vet om det. Men angående L'EASY så driver de mer enn bare med lån, så la oss se litt nærmere på hva de kan gi deg.

  Om

  L'EASY og litt historie
  L'EASY er faktisk eldre enn du skulle tro, da det ble etablert helt tilbake i 1985, under navnet VaskRent. Det var ikke før i 1992 at det fikk dagens navn og det var en kar fra Odense, Niels Thorborg, som fikk den brilliante ideen om at folk faktisk kunne tenke seg å leie hvitevarer. Vaskemaskinen var den han fokuserte på i begynnelsen, derav navnet VaskRent. Samtidig som årene gikk ble også produktsortimentet utvidet, til det punkt hvor man i dag finner bortimot alt mulig som en skulle trenge til hjemmet. Men man må fortsatt huske at de leaser sine produkter til deg, og at du betaler avdrag. Du kan dog velge å betale kontant, og kjøpe produktet for alltid. Så selve kjernen til L'EASY har forandret seg litt, men det er kanskje å forvente med tanke på hvor maneg butikker som finnes, og hvor billige produktene har blitt sammenlignet med tidligere. Du finner den nyeste Samsungen her også, på samme måte som på butikker som for eksempel Elkjøp.

  Annet fra L'EASY

  Det er på en måte to distinkte avdelinger hos L'EASY, hvor det ene handler om produkter, mens den andre handler om lån. Og om du har sett slike sider tidligere så vet du nok allerede hvordan det ser ut. Hos L'EASY kan du låne opp til 50 000 kroner, som sammenlignet med andre lånesider ikke er veldig mye. Du kan låne ti ganger mer hos andre, så kanskje L'EASY ønsker å unngå å sette folk i altfor stor gjeld. Og, om du har litt kunnskap om hvordan dette fungerer så vet du at du betaler mer jo lenger tid du bruker på tilbakebetalingen. Om du bruker bare 12 måneder så må du noen få tusen over summen du låner. Men om du bruker 6-7 år så blir det fort veldig mye mer. Det er klart, har du behov så er det kanskje ikke så mye du tenker på der og da.

  Erfaringer med L'EASY

  Siden L'EASY har eksistert så lenge, og er såpass kjente i Norge så vet vi at det er mange nordmenn som har brukt det. Uavhengig om det er for lån eller for å lease hvitevarer og andre produkter til hjemmet. Det vi ønsker er å få informasjon og historier om hvordan hele prosessen var med L'EASY. Var du fornøyd og ville du brukt de igjen? Eller var det problemer du støtte på som de ikke ville hjelpe med.

  Vi venter på deres tanker!


  Reklame for L'EASY

  L'EASY
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om L'EASY

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er L'EASY et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av L'EASY. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr L'EASY?

  L'EASY opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen L'EASY nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!