NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kreditt365

  Det å ta lån har vært en del av hverdagen vår i mange år, mye lenger enn hva man skulle tro. Shakespeare lagde jo et stykke om det, Merchant of Venice, og det går jo så klart enda lenger tilbake enn det. Sånn sett så er Kreditt365 del av en stolt tradisjon som strekker seg tusenvis av år tilbake. Men la oss gå litt dypere inn på Kreditt365 og se om det er noe du bør vurdere, om du er ute etter raske penger.

  Om Kreditt365

  Kreditt365 fungerer egentlig som en sammenligningsside for lån, og den er eid av Leads Nordics AS som opererer i tre land, Sverige, Norge og Finland. Hundretusenvis av mennesker har i de siste årene utnyttet det Kreditt365 gir de, da det er lett å finne pristilbud på nettet via denne tjenesten. Folk behøver jo penger til all slags mulige ting, enten det er til bolig, fornøyelse eller annet, og det bør vel ikke være så vanskelig som visse av de tradisjonelle bankene gjør det. Men det er jo ikke til å unngå, både Kreditt365 og DNB er i bransjen for å tjene penger, men metodene de bruker er litt annerledes, men oppnår i de aller fleste tilfeller formålet. Kreditt365 uttaler selv at måten de tjener penger på er ved å være en slags mellommann mellom deg og lånesidene, ved å videreformidle tilbudene og informasjonen.

  Hvordan det fungerer på Kreditt365

  Denne siden har avtaler med flere ulike banker, som Santander og Remember. Det du må gjøre er å fylle inn en søknad, som de bankene da mottar, via Kreditt365. Så får du ulike tilbud basert på det du har, hvor også vilkårene på avtalene varierer avhengig på hvordan din situasjon ser ut. De har en maksgrense på lån som ligger på 500 000 kroner, og en minimumsgrense på 5000 kroner. Det betyr at du kan på en måte velge og vrake basert på dine behov, og at du ikke trenger å ta mer lån enn det du egentlig behøver. Så om du vil ha en TV til 15 000 kroner så må du ikke ta 30 000 i lån. Det er dog greit å vite at rentene hos slike sider er mye høyere enn hos "vanlige" banker, men det er du nok klar over allerede. Når du får tilbudet fra en bank så er det alltid smart å lese vilkårene og passe på at du er klar over alt, og at vilkårene passer deg og din situasjon.

  Kontakt med Kreditt365

  Om du har tatt lån hos Kreditt365 vil vi svært gjerne vite om dine erfaringer da det er variert hvordan folk opplever kontakten med slike sider. Er de "snille" med deg helt til du tar lånet, for så å være veldig aggressive så du betaler tilbake, eller behandler de deg bra? Er vilkårene rimelige med tanke på hvordan denne bransjen fungerer?

  Disse spørsmålene, og andre, vil vi ha svar på, så vi venter på deg og dine tanker angående hvordan Kreditt365 opererer og behandler sine kunder.


  De "beste" låneselskapene

  Kreditt365
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Kreditt365

  Din rangering

  FAQ

  Er Kreditt365 et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kreditt365. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kreditt365?

  Kreditt365 opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Lån, Lån Sammenligningssider.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kreditt365 . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!