NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser KlikkLån

  Er du i økonomiske vansker? Eller har du kanskje sett noe i butikken som du fikk veldig lyst på, men ikke egentlig har råd til. Uansett hva det er, innen rimelighetens grenser, bør det ikke være umulig å få det. Da banker ofte ikke hjelper en, må man kanskje vende seg til sider som Klikklån for å få et lån. Ofte får de kritikk, men i mange tilfeller så er det bra de eksisterer, da de virkelig kan hjelpe folk. Men er Klikklån noe for deg?

  Informasjon om Klikklån

  Klikklån er en del av Thornfinans, Thorn har du sikkert hørt om tidligere som reklamerte ofte på tv. Nå er de i all hovedsak en låneside, som driver en rekke andre sider hvor du kan få nettlån. Sannsynligvis kjenner du Thorn bedre fra at de låner ut hvitevarer og de hjelper deg med finansieringen av elektronikk for privatbruk. De har eksistert siden 1975, og i motsetning til mange andre lånesider så sier de i det minste at de vil ta ansvar for at du får lån under ansvarlige forhold. Slik at det ikke kommer ut av kontroll. Det avhenger jo egentlig minst like mye på deg som lånetager og kunde, som på de, men det er i det minste godt å vite at det forstår de har en rolle i det.

  Hvordan få lån hos Klikklån

  Det er litt motsigende at til tross for at de i et avsnitt sier at de ønsker å gi ut lån under ansvarlige forhold, så sier de i neste at du ikke trenger sikkerhet for lånet. Ei heller behøver du å gi noen forklaring på hvorfor du låner, så hvor mye ansvar de føler kan vel sikkert diskuteres. Ikke at det er så stor forskjell fra andre nettlånere altså. Den største summen du kan låne hos Klikklån er 40 000 kroner, som sammenlignet med andre steder er lavt. Der kommer kanskje ansvarsaspektet inn. Du kan også velge hvor lang nedbetalingstid du trenger, hvor det meste er 60 måneder. Som alle andre steder, jo lengre du bruker på å betale tilbake, desto mer koster det deg. Men det visste du nok allerede. Renten kan gå helt opp til 26,57 prosent, så det er viktig å gjøre nøyaktige beregninger i forkant. Det er også visse avtaler du kan inngå som muliggjør at du ikke trenger å betale et par måneder i året, å det er viktig å lese før du skriver under på noe.

  Erfaringer med Klikklån

  Det er alltid vanskelig med slike sider, fordi man er aldri helt sikker på hvordan de kommer til å oppføre seg. Det er dog et godt tegn at Thorn er norskt, da de i langt større grad må innrette seg etter norske lover. Det hjelper en kunde som sliter litt i det minste.

  Vi ønsker dog å vite fra folk som har lånt hos Klikklån hvordan deres erfaringer var, og om de var hjelpsomme ved eventuelle problemer, eller om de bare kalte inn kreditorene med en gang. Skriv til oss!


  Reklame for Thorn fra 90-tallet

  KlikkLån
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om KlikkLån

  Din rangering

  FAQ

  Er KlikkLån et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om KlikkLån. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr KlikkLån?

  KlikkLån opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til KlikkLån . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!