NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Creda Finans

  Det å ha penger er dessverre noe av det viktigste her i livet. Og da mener vi ikke nødvendigvis det å være rik og kunne kjøpe fantastiske ting, men heller at uten penger overlever man ikke. Man kan ikke betale leia, kjøpe mat eller få de nødvendige tingene for å leve. Da snakker vi ganske ekstremt så klart, men det er også derfor det finnes tjenester som Creda Finans. En side hvor du kan søke om lån, når du ikke har andre muligheter. Det er vel normalt at det er fristende for mange? For Creda Finans er bare et slikt selskap, det finnes veldig mange andre også. Men om det er av interesse for deg så les gjerne videre for å få mer informasjon, kanskje du får litt håp i en ellers vanskelig situasjon?

  Hva du bør vite om Creda Finans

  Creda Finans er et selskap med kontor i Oslo, og det er altså et norsk selskap. Viktigheten av det er blant annet det at de er underlagt Finanstilsynets regler. Det er klart, det er alltid risikoer tilknyttet det å ta lån, men når det er underlagt norske lover og regler vet du i det minste at alt er lovlig og at du ikke blir svindlet av et selskap. Igjen, mye handler om det at Creda Finans ikke er det eneste alternativet for å få lån, du har tradisjonelle banker som DNB, men også andre nettbanker. Det å få lån fra DNB kan være vanskelig, spesielt om du har betalingsanmerkning, eller om du har en lavere inntekt enn de krever. Så det er mye å tenke på, men på sider som Creda Finans så har det blitt mye mer strømlinjeformet, og det er lettere både å søke om lån, og å få søknaden innvilget. Valget er alltid ditt uansett, og du bør alltid se an situasjonen før du bestemmer deg.

  Økonomilappen - den viktigste lappen du tar!

  Hvordan du søker lån hos Creda Finans

  Som sagt det er en ganske lett prosess, du kan velge hva slags tjeneste du vil ha, eller om du vil bare søke lån direkte. Da velger du hvor mye du vil søke og hvor lang tilbakebetalingstid du er ute etter. Det er viktig å huske på at jo lenger tilbakebetalingstid du velger desto mer må du betale tilbake. Rentene på det du betaler påvirkes altså ganske mye og velger du makssummen på 25 år blir det mye å betale tilbake. Alt det blir du jo fortalt om når du søker om lånet, så det er ingenting som kommer som en overraskelse sånn sett. Noe som gjør at Creda Finans skiller seg ut fra andre slike sider er at du kan søke opp mot hele 10 000 000 kroner å søke for, altså ti millioner. Det er veldig mye, og langt høyere enn vi har sett fra de aller fleste andre sider som dette.

  Har du søkt om lån fra Creda Finans eller har erfaring med dem så leser vi gjerne din tilbakemelding. Skriv til oss og hjelp andre med din informasjon!


  Hvordan du kan spare penger

  Creda Finans
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Creda Finans

  Din rangering

  FAQ

  Er Creda Finans et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Creda Finans. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Creda Finans?

  Creda Finans opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Creda Finans . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!