Yay Images

Alle kundeanmeldelser

Yay Images

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Smartphoto
Smartphoto
0 Anmeldelser

Bilder er noe av det kjæreste vi har, det er noe som tillater oss til å se tilbake på gamle minner, og å se på e...

Logo Cewe
Cewe
0 Anmeldelser

Det å ta vare på minner er viktig, og det blir viktigere jo eldre man blir. Tiden flyr, folk man er glad i er ikke lenger, og det enest...

Logo Movavi
Movavi
0 Anmeldelser

Å lære å redigere videoer kan være utrolig givende, enten du lærer hvordan du redigerer videoer for YouTube, har...

Logo Skylum
Skylum
0 Anmeldelser

Er du på jakt etter et bilderedigeringsprogram som får frem det aller beste i bildene dine? Det finnes en rekke ulike program knyttet t...

Yay Images

Bilder spiller en stor del av livene våre i dag. Fra TV til mobil, handel til reklame, fra skole til universitetet. Det er nesten ingenting som finnes i dag som ikke kan kobles til bilder. De er en nødvendig og grunnleggende del av alle typer handel, mote, kunst, salg, og mye mer. Skal man lage en presentasjon kommer det gjerne et eller mange tidspunkt der man trenger et profesjonelt bilde som man ikke trenger å betale for. En presentasjon med bilder eller plakater trenger profesjonelle bilder for å se moderne og vellaget ut. Det kan ikke sies nok hvor stor forskjell det gjør på publikum sitt inntrykk å ha en moderne presentasjon med profesjonelle bilder, og det inkluderer læreren. Det er ikke alle som vil ta bilder og gi dem bort gratis, men det gjør ingenting for det finnes mange som gjør akkurat det. Yay Images er en nettside som tilbyr gratis arkivbilder til din presentasjon. Les videre nedenfor. 

Om Yay Images
Yay Images ble kjøpt av Doublesix LLC. Ellers finnes det ingen informasjon om når selskapet var opprettet. 

Produkter og Tjenester hos Yay Images
Yay Images har et arkiv på sin nettside med over 13,5 millioner gratis bilder, illustrasjoner og vektorer rett fra 18 000 fotografer fra over 145 land i verden. Hos dem finner man gratis bilder av profesjonell kvalitet med temaene evetyr, telefon og datamaskin, innhøsting, fargebøker, springing, jul, tilbake på jobb, familie, ferske produkter, villmark, vanlife og bryllup. I tillegg har Yay Images kategoriene abstrakt, feiring, mote, livsstil, transport, dyr, kommunikasjon, fitness, folk, reise, babier, konsept, mat, romantikk, vintage, skjønnhet, utdanning, helsevesen, teknologi, bryllup, forretning, familie, landskap og tekstur. Yay Images har også abonneringsplaner tilgjengelig, og består av Ubegrenset Plan, Bilde Abonnement, og Video Abonnement. Ubegrenset plan gir tilgang til over 200 00 HD videoer, 1 200 000 vektorer, 11 000 000 bilder, sertifikat, nedlastingstilgang livet ut, og tilgang til Startup markedet, til 8usd per måned. Bilde abonnement består av 40 bilder i måneden til 159usd per år, 100 bilder til 249usd per år, og 260 bilder til 509usd i året. Video abonnement består av 5 HD videoer per måned til 139usd i året, 10 til 349usd, og 50 til 699usd i året. Yay Images aksepterer Amex, Visa og Mastercard som betaling, og de tilbyr ingen bindingstid slik at man kan kansellere abonnementet når som helst. De har en brukervennlig nettside. De nevner ingenting om det er mulig å kreve penger tilbake om man er misfornøyd med tjenesten. 

Komplimenter, Klager og Tips til Yay Images
Yay Images tilbyr et stort utvalg av gratis bilder, i tillegg til at de tilbyr abonnementer til de som er profesjonelle og trenger tilgang til flere og større utvalg. Har du tidligere erfaring med selskapet vil vi gjerne høre hva du syns. Din tilbakemelding er verdifull og kan gjøre en stor forskjell. Kan du si noe om kvaliteten eller prisene? Har de et stort utvalg til alle formål og behov? Hvordan er kundeservicen? Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om ting du mener andre kunne ta nytte av.