Trendus.no

Alle kundeanmeldelser

Trendus.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kinogavekort.no
Kinogavekort.no
0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo Fernsnpetals
Fernsnpetals
0 Anmeldelser

Er du frustrert fordi du ikke vet hva du skal velge som gave til den du elsker? Eller er du bekymret fordi du ikke vet hvor du skal kjøpe de...

Logo KT Living
KT Living
0 Anmeldelser

Er du på jakt etter den perfekte gaven? Ønsker du å gi noen du er glad i noe som er både personlig og gjennomtenkt? Da kan...

Logo Smartphoto
Smartphoto
1 Anmeldelser

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis p...

Trendus.no

Har du noen gang vert på utkikk etter en butikk som har alt mulig? En butikk der du kan finne akkurat det du er ute etter, uansett hva det måtte være? Enkelte butikker har veldig bestemte utvalg, som betyr at de for eksempel kun selger leker eller kun selger møbler. Andre butikker har et langt større utvalg, og ønsker å gi deg så mange valg som mulig. Disse butikkene hjelper deg å handle alt på et sted, uten at du er avhengig av å måtte gjøre dine innkjøp i flere forskjellige butikker. En av disse butikkene som har alt er Trendus. Trendus selger alt fra gaver, duftlys og godsaker, til diverse utstyr og dekor for kjøkken og baderom. Så kan du stole på denne butikken? Er Trendus et sted du ønsker å handle, eller burde du holde deg unna? Den beste måten å få svar på dette er ved å lese gjennom Trendus sine kundeanmeldelser. På denne måten kan du lese tilbakemeldinger med ekte kunder sine erfaringer, og bestemme deg for om Trendus er en butikk for deg eller ikke.

Om Trendus
Trendus er en gavebutikk der du kan finne alt du måtte ønske av gaver. De har et stort sortiment av ulike kategorier, samt en haug av kreative produkter som alle kan like. Butikken har en rekke ulike kategorier å velge blant. Om du leter gjennom siden finner du noe nesten alle ka like. Om du ønsker å komme i kontakt med TRrendus kan du kontakte dem via deres nettside, eller du kan bruke andre plattformer. Du finner Trendus på Instagram og Facebook, i tillegg er de tilgjenegelige via telefon. Butikken ønsker å gjøre jobben så lett som mulig for deg, og har derfor fokus på å være tilgjenegelig for sine kunder.

Tjenester og produkter av Trendus
Trendus kan tilby et stort utvalg av produkter og har som mål å bli en av se største gavebutikkene. Eksempler på produkter du finner hos dem kan være duftoljer, briller, drops og annet snop, såpe, te, handlenett, leselys, bilder, duftlys, slim, drikkeholder og mye mer. De har produkter i kategoriene: baby&barn, baderom, duftlys, enklere liv, fest&moro, gavetips, interiør&dekor, krus&glas, til kjøkkenet og godsaker. På denne måten kan du finne dine favoritter. Butikken sender alle varer fra Norge, og har 30 dagers åpent kjøp. Frakten er gratis på kjøp over bestemt sum. Om du trenger hjelp eller møter problemer kan du kontakte deres kundeservice via skjema på nettsiden. På denne måten kan kundeservice-teamet til Trendus hjelpe deg så snart som mulig.

Erfaringer med Trendus
Har du noen gang bestilt noe fra Trendus? Vi vil gjerne vite hva du synes om denne butikken. Likte du produktene du kjøpte? Tok deg lang tid før du mottok din ordre? Hva slags kundeservice ga denne butikken da du trengte deres hjelp? Ville du anbefalt denne butikken til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å handle her igjen? Legg til din egen anmeldelse og del din erfaring med Trendus. Takk for at du tar deg tid!