Omaze

Alle kundeanmeldelser

Omaze

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Viator | TripAdvisor
Viator | TripAdvisor
0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service
Ticket Service
0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Omaze

Hva handler livet egentlig om? Hva er det man skal gjøre? Skal man leve for seg selv bare, eller skal man gjøre et forsøk på å gjøre andre glade? Hva med en kombinasjon av disse to tingene? For det er ingen tvil om at livet er komplekst og det er mange faktorer som påvirker din lykke. Men det å gi, bare for å gi, sånn at noen har det bedre kan faktisk være veldig bra for deg. Og hos Omaze har de gitt deg muligheten til å gi til veldedighetssaker, samtidig som du har muligheten til å vinne noe. Det høres jo ut som en god kombinasjon, og har du erfaring med veldedighet så kan dette være en god mulighet for deg. Les vår kundeanmeldelse her, få informasjon og tilbakemelding fra oss, så besøker du til slutt siden!

Hva du bør vite om Omaze
Det er jo dessverre sånn at mange ikke blir så fristet av å gi til de som trenger det, med mindre de får noe tilbake. Det er dog folk som gjør det, men Omaze gir deg muligheten til noe litt annerledes. Fordi de arrangerer ulike priser og premier du kan vinne, når du gir. Og det er ikke sånn at du må gi 10 000 kroner for å ha sjansen til å vinne. Alle kan vinne, så lenge de gir til en veldedig sak som Omaze har på sine sider. Premiene varierer og du kan jo gi til noe som du føler sterkt for, og som samtidig kan vinne deg en reise, eller lignende.

Det var slik gutta bak konspetet fikk ideen, da de forsøkte å by på en veldedig auksjon for en middag med Magic Johnson, men hadde til slutt ikke råd. Ikke så rart, med tanke på at det vinnende budet til slutt endte opp på 15 000 dollar. Så de tok dette konseptet, og gjorde det billigere for vanlige mennesker, men fortsatt med svært fine premier som man kan potensielt vinne.

Hva du kan gi til, og hva du kan vinne
Det er en stor variasjon i sakene man kan gi penger for, og de har gjort det enkel og oversiktlig ved at de har delt det opp i kategorier. For eksempel, om du vil vinne en bil, så har de en egen kategori for det, og hvilke saker du må gi penger til for å ha en sjanse til å vinne. Det er en veldig smart måte å gjøre det på, og du behøver ikke å gi flere tusen kroner for å ha en sjanse, noe som kanskje er det beste.

De andre kategoriene er reise, finanisell frihet, hus og hjem, møte en kjendis og annet. Sakene man kan gi penger til er mange og alle er verdige. Så det handler rett og slett på hva du føler for å gi til, og hva du eventuelt ønsker å vinne. Husk, du kan også gi bare for å gi, og det er en premie i seg selv!

Har du brukt Omaze, fortell oss om det!