NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Indiegogo

  Det er alltids smarte mennesker der ute som jobber med noe kan være til nytte for mennesket. Det trenger ikke nødvendigvis å være noe revolusjonerende, men bare noe folk vil like. Som en ny telefontype. Smarttelefoner var jo ikke noe folk visste om for noen få år siden, men i dag er det stort sett det folk bruker. Så det kan jo alltids lønne seg å holde et øye med på utvikling og hva folk bygger og lager. Og da kan jo en side som Indiegogo være verdt å følge med på? Vet du ikke helt hva det er snakk om? Da bør du lese vår kundeanmeldelse og vår tilbakemelding for å vite hva vi synes, og for mer generell informasjon. Så kan du bestemme deg til slutt om du vil bruke siden eller ikke! Så les gjerne videre om Indiegogo!

  Hva du bør vite om Indiegogo

  Det er om ikke annet en svært interessant side, hvor du kan være med på det som utvikles og ha litt innside kunnskap. Ikke bare det, men hele konseptet rundt siden er crowdfunding. Det betyr at en person eller et selskap presenterer produktet de utvikler, eller en annen tjeneste, men de har kanskje ikke råd til å fullføre hele utviklingen. Det er der vanlige mennesker kommer inn i bildet, som skal hjelpe med finansene, investere i produktet og hjelpe med å ferdigstille det. Det er en side som har eksistert siden 2008, og har hjulpet nesten en million produkter til å bli gjort ferdige. Det er imponerende tall, og viser at ideen bak fungerer, spesielt med tanke på at det er mye interessant som blir presentert. Det er en amerikansk side som sådan, men den bruker internasjonalt, og alle kan være med, enten om du har en egen ide, eller om du vil hjelpe noen andre.

  Testing 5 INDIEGOGO Products!

  Hvordan det fungerer

  Det er egentlig ganske enkelt etter vår erfaring. Det holder bare å gå inn på siden, se gjennom produktene og det folk lager, og bestemme deg for hva du vil gjøre. Om ingenting interesserer deg er det greit nok, men om du synes noe ser interessant ut så kan du gi penger. Du kan selv velge summen du vil gi. Men de har også gjort det litt mer interessant, i at du også kan velge om du vil kjøpe "perks". Det innebærer at du betaler litt mer, en fastsatt sum, men at du får en vare eller et produkt fra utvikleren. Det kan være en tidlig prototype av det du ahr gitt penger for, eller noe tilknyttet det. Det er en svært smart måte å gjøre det på, og det gjør at du føler du får noe tilbake for pengene, noe som er viktig for mange. Det er mye ulikt du kan gi penger for, og mye avhenger naturlig nok på hva du er interessert i, og hva du er villig til å gi. Du bør i det minste gi det en sjanse!

  Skriv til oss om du har noe å fortelle om Indiegogo!

  Indiegogo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Indiegogo

  Din rangering

  FAQ

  Er Indiegogo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Indiegogo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Indiegogo?

  Indiegogo opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Veldedighet.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Indiegogo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!