Fitness Mentors

Alle kundeanmeldelser

Fitness Mentors

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Forskerfabrikken
Forskerfabrikken
0 Anmeldelser

Utdanning og riktig informasjon er utrolig viktig, og kanskje viktigst av alt akkurat nå, da vi lever i en tid med feilinformasjon og nyheter...

Logo Udemy
Udemy
0 Anmeldelser

Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drøm...

Logo Pickatale
Pickatale
0 Anmeldelser

Det er vanskelig å overdrive betydningen av det å kunne lese og å ha bøker. Det er noe man tar for gitt i Vesten, men kamp...

Logo Coursera
Coursera
0 Anmeldelser

Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. ...

Fitness Mentors

Trenings lysten? Noen av oss bruker mye tid på trening, om det er på treningssenteret eller hjemme. Andre av oss trenger når vi må, og helst slik at vi får resultater. Det kan være vanskelig. Derfor finnes det personlige trenere og fitness coacher der ute. Ikke bare kan det hjelpe å ha personlig trener om man vil gå ned i vekt, men også om man trenger regelmessig kan det være veldig gunstig. Mange treningssenter tilbyr å gi deg en personlig trener som kan hjelpe deg å oppnå resultatene du ser etter. Det kan gjøre en stor forskjell å ha en personlig trener for mange forskjellige grunner. Fitness Mentors er et selskap som tilbyr å gi deg støtte med trening. Les videre for å finne ut mer. 

Om Fitness Mentors
Fitness Mentors er et selskap som tilbyr nettbasert utdanning til personlige trenere og treningsfagfolk. Målet til selskapet er å tilby denne utdanning på en effektiv og betimelig måte. De ønsker å tilby den beste utdanningen og støtte under kontinuerlig utvikling og vekst. Fitness Mentors var opprettet av CEO Eddie Lester som har over 17 års erfaring innen helse, fitness og friidrett. Selskapet har hjulpet tusenvis av personlige trenere å transformere sin karriere og nå deres buisness mål. 

Produkter og Tjenester hos Fitness Mentors
Fitness Mentors tilbyr nettbasert utdanning og trening til personlige trenere og andre treningsfagsfolk. Selskapet tilbyr to kurs relatert til personlig trening som inkluderere å bli en personlig trener med Fitness Mentors Certified Personal Trainer, og fornying av personlig trener sertifikat. De har et nummber av nettbaserte treningssentifikater som Online Trainer Cert, Virtuell Gruppe Fitness Instruktør Sertifikat, Virtuell Nærings Coach Sertifikat, Virtuell Helse Coach, Program Design Mal, Gratis Design Maler, Måltidsplan mal, gratis måltidsplan maler, og den nettbaserte ultimate personlig trener pakke. I tillegg har de Continual Educational Units (CEU) til personlige trenere som ternker på å lage sin eget selskap som fokuserer på markedsføring som inkluderer merkevarebygging, essensielle ting og deling av sin visjon, skaping med frilansere og mye mer. Dette inkluderer gratis CEU kurs, Nettbasert sertifikat coach, virtuell gruppe fitness instruktør sertifikat, virtuell nærings coach sertifikat, business og salg, program design spesialist, smerte behandlings spesialist, spesielle-populasjoner trenings-spesialist, fitness næringsspesialist sertifikat, helse coach sertifikat, og virtuell helse coach. Man finnes også en rekke gratis kurs og hjelpemidler til NASM eksamen preparasjon, og ACE eksamen preparasjon. 

Fitness Mentors har ellers lite informasjon tilgjengelig om det er mulig å få penger tilbake om man er misfornøyd, om betalingsmetoder og annet. De har en moderne og brukervennlig nettside som er enkel å navigere og har mye info om tjenesten generelt. 

Komplimenter, Klager og Tips til Fitness Mentors
Ønske om å bli personlig trener, eller lage ditt eget selskap? Da er kanskje Fitness Mentors selskapet for deg. Har du allerede erfaring med selskapet hadde vi satt stor pris på om du kunne skrive en liten tilbakemelding til oss om den. Hvordan var din opplevelse? Er kurseve av god kvalitet? Er disse kursene brukelige til folk over hele verden? Hos oss kan du skrive en liten kundeanmeldelse og på den måten hjelper du andre ved å gi ditt kunskapsrike råd.