NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fernsnpetals

  Er du frustrert fordi du ikke vet hva du skal velge som gave til den du elsker? Eller er du bekymret fordi du ikke vet hvor du skal kjøpe den beste gaven eller blomstene til dine nærmeste? I så fall trenger du et sted hvor du kan få tusenvis av alternativer når det gjelder å velge den rette gaven. Gjerne del dine erfaringer og tilbakemeldinger ved å skrive en kundeanmeldelse. Kundeanmeldelser er viktige for å vite hvilke selskaper som er pålitelige, og profesjonelle. Det er viktig å få høre flere perspektiver, når man skal velge det selskapet man vil handle fra.

  Om FernsNPetals
  I følge Wikipedia er denne gave- og blomsterbutikken Indias største blomster- og gavegrossist. Den er også blant verdens største blomstergrossister. Tilbake i 1994 startet Vikaas Gutgutia denne blomster- og gavebutikken i Dehli. Nå har virksomheten hans blitt kjent over hele verden ettersom Ferns N Petals tilbyr sine tjenester og produkter i land som Kina, Tyskland, Indonesia, Malaysia, New Zealand, Australia, Saudi -Arabia, Amerika og England.
  FernsNPetals har over 320 butikker i over 120 byer i India. Du kan også kjøpe kaker, blomster, planter og andre gaver online fra det offisielle nettstedet. Nå har FernsNPetals utvidet seg til FNP Retail & Franchising, FNP E-commerce- India, UAE, Singapore & Qatar, FNP Weddings & Events, Floral Touch- India & UAE, FNP Gardens, Crafts, The Flagship Store by FNP, WDH (Wedding Design Hub), FNP Cakes 'N' More og FNP Media.

  Produkter og tjenester av FernsNPetals
  Hovedproduktene til FernsNPetals er gaver og blomster. Ettersom selskapet har ekspandert så mye siden etableringen, har det et bredt spekter av gaver, kaker og andre ting. Du kan få et enormt utvalg og alternativer, som du kan velge imellom, og de vil være på dørstokken din uansett hvor du er. Du kan få gaver kategorisert etter region, anledning og festivaler (som jul). Gaver er også kategorisert etter personligheten til personen du vil gi gaven til.

  Anta at din elskede er en som er glad i trening, da kan du gi FernsNPetals informasjon om det, og de vil vise deg en samling av gaver som handler om trening. Dessuten har de også mange gaver, blomster og planter som du kan få tilsendt samme dag som du har bestilt dem. Hvordan kontakte Ferns N Petals? For hjelp, kan du kontakte FernsNPetals på telefonnumrene +91 9212422000 og 9755-248-248. Du kan bare ringe mellom 08:00 til 22:30 indisk tid. Du kan også besøke kontoret, hvis du bor i India, fordi kontorene deres er spredt over hele landet. Men de har ikke noe kontor utenfor India.

  Klager, komplimenter og tips til Ferns N Petals
  Hvis du har erfaring med FernsNPetals sine produkter og tjenester, ønsker vi å få en tilbakemelding fra deg. Klarer Ferns N Petals å imøtekomme kundenes interesser? Stod produktene til forventning i forhold til kvalitet og pris? Var det effektiv og hjelpsom kundeservice? Hadde du anbefalt FernsNPetals til en venn, eller hadde du anbefalt et annet selskap? Var frakten rask og pålitelig? Kundeanmeldelser er viktig for å hjelpe andre folk med å kjøpe produktet som de trenger. Det gir også selskapet mulighet til å forbedre seg. Derfor hadde vi satt stor pris på din kundeanmeldelse.

  Fernsnpetals
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Fernsnpetals

  Din rangering

  FAQ

  Er Fernsnpetals et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Fernsnpetals. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Fernsnpetals?

  Fernsnpetals opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Gavebutikker, Blomsterbutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Fernsnpetals . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!