Fernsnpetals

Alle kundeanmeldelser

Fernsnpetals

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kinogavekort.no

Kinogavekort.no

0 Anmeldelser

Alle liker en fin gave i ny og ne, og det er ikke sånn at den må være svindyr for å bli satt pris på. Noen ganger er ...

Logo KT Living

KT Living

0 Anmeldelser

Er du på jakt etter den perfekte gaven? Ønsker du å gi noen du er glad i noe som er både personlig og gjennomtenkt? Da kan...

Logo Time To Shine

Time To Shine

0 Anmeldelser

Er du på leting etter gaver? Om det er jul eller en annen spesiell anledning, som din bursdag, da er du gjerne på utkikk etter noe nytt...

Logo Paint Your Life

Paint Your Life

0 Anmeldelser

Er du på leting etter, eller setter pris på, gaver som er unike og håndlagde som er full av mening og kjærlighet? Da kan de...

Fernsnpetals

Er du frustrert fordi du ikke vet hva du skal velge som gave til den du elsker? Eller er du bekymret fordi du ikke vet hvor du skal kjøpe den beste gaven eller blomstene til dine nærmeste? I så fall trenger du et sted hvor du kan få tusenvis av alternativer når det gjelder å velge den rette gaven. Gjerne del dine erfaringer og tilbakemeldinger ved å skrive en kundeanmeldelse. Kundeanmeldelser er viktige for å vite hvilke selskaper som er pålitelige, og profesjonelle. Det er viktig å få høre flere perspektiver, når man skal velge det selskapet man vil handle fra.

Om FernsNPetals
I følge Wikipedia er denne gave- og blomsterbutikken Indias største blomster- og gavegrossist. Den er også blant verdens største blomstergrossister. Tilbake i 1994 startet Vikaas Gutgutia denne blomster- og gavebutikken i Dehli. Nå har virksomheten hans blitt kjent over hele verden ettersom Ferns N Petals tilbyr sine tjenester og produkter i land som Kina, Tyskland, Indonesia, Malaysia, New Zealand, Australia, Saudi -Arabia, Amerika og England.
FernsNPetals har over 320 butikker i over 120 byer i India. Du kan også kjøpe kaker, blomster, planter og andre gaver online fra det offisielle nettstedet. Nå har FernsNPetals utvidet seg til FNP Retail & Franchising, FNP E-commerce- India, UAE, Singapore & Qatar, FNP Weddings & Events, Floral Touch- India & UAE, FNP Gardens, Crafts, The Flagship Store by FNP, WDH (Wedding Design Hub), FNP Cakes 'N' More og FNP Media.

Produkter og tjenester av FernsNPetals
Hovedproduktene til FernsNPetals er gaver og blomster. Ettersom selskapet har ekspandert så mye siden etableringen, har det et bredt spekter av gaver, kaker og andre ting. Du kan få et enormt utvalg og alternativer, som du kan velge imellom, og de vil være på dørstokken din uansett hvor du er. Du kan få gaver kategorisert etter region, anledning og festivaler (som jul). Gaver er også kategorisert etter personligheten til personen du vil gi gaven til.

Anta at din elskede er en som er glad i trening, da kan du gi FernsNPetals informasjon om det, og de vil vise deg en samling av gaver som handler om trening. Dessuten har de også mange gaver, blomster og planter som du kan få tilsendt samme dag som du har bestilt dem. Hvordan kontakte Ferns N Petals? For hjelp, kan du kontakte FernsNPetals på telefonnumrene +91 9212422000 og 9755-248-248. Du kan bare ringe mellom 08:00 til 22:30 indisk tid. Du kan også besøke kontoret, hvis du bor i India, fordi kontorene deres er spredt over hele landet. Men de har ikke noe kontor utenfor India.

Klager, komplimenter og tips til Ferns N Petals
Hvis du har erfaring med FernsNPetals sine produkter og tjenester, ønsker vi å få en tilbakemelding fra deg. Klarer Ferns N Petals å imøtekomme kundenes interesser? Stod produktene til forventning i forhold til kvalitet og pris? Var det effektiv og hjelpsom kundeservice? Hadde du anbefalt FernsNPetals til en venn, eller hadde du anbefalt et annet selskap? Var frakten rask og pålitelig? Kundeanmeldelser er viktig for å hjelpe andre folk med å kjøpe produktet som de trenger. Det gir også selskapet mulighet til å forbedre seg. Derfor hadde vi satt stor pris på din kundeanmeldelse.