Code Advantage

Alle kundeanmeldelser

Code Advantage

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Forskerfabrikken

Forskerfabrikken

0 Anmeldelser

Utdanning og riktig informasjon er utrolig viktig, og kanskje viktigst av alt akkurat nå, da vi lever i en tid med feilinformasjon og nyheter...

Logo Udemy

Udemy

0 Anmeldelser

Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drøm...

Logo Coursera

Coursera

0 Anmeldelser

Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. ...

Logo Future Learn

Future Learn

0 Anmeldelser

Digital læring er bruken av virtuell teknologi og utstyr for coaching og studier. Det blir ofte referert til som Technology Enhanced Learning...

Code Advantage

Har du et barn som er interessert i informasjons- og datateknologi? Kunne du tenke deg å lære deg mer om koding? I dag kan du utføre både utdannelser og kurs innen segment som dette på nett, men hvordan vet du om en utdanningsplattform er pålitelig? Her på NorskeAnmeldelser kan du lese om hva andre kunder har å si om et selskap før du bestemmer deg for om du ønsker å benytte deg av tjenestene deres. Se for eksempel hva andre kunder mener om selskap som Code Advantage nå!

Om Code Advantage
Code Advantage er en virksomhet som driver med kurs og opplæring innen feltet informasjons- og datateknologi med fokus på koding og programmering. Selskapet ble opprettet av  Charu Chaturverdi og Paul May og har sitt hovedkontor i byen Harrisburg i USA. Opplæringen som tilbys er hovedsakelig rettet mot barn og går for seg via nettbaserte kurs og forelesninger. I følge selskapet selv vil studenter hos de lære fra kunnskapsrike og entusiastiske lærere, finne kurs som passer deres interesser og timeplan og tilegne seg kunnskap og egenskaper som vil sørge for at de vil lykkes i feltet.

Produkter og tjenester av Code Advantage
Code Advantage tilbyr kurs og opplæring av programmering og andre felt relatert til data- og informasjonsteknologi på nett. Denne typen undervisning kalles gjerne for fjernundervisning som vil si læringsmateriale som bli levert enten gjennom videoer, chat eller andre nettbaserte kommunikasjonsmidler. Opplæringen de tilbyr er tilpasset barn i grunnskolealder og du kan velge mellom ulike opplæringsplaner alt etter hvor gammelt barnet er. På nettsiden finner du en fullstendig oversikt over alle kursene de tilbyr og du kan sortere innholdet etter alder. Dersom du vurderer å benytte deg av denne tjenesten for ditt barn så har du først mulighet til å ta del i en gratis prøveperiode. Selskapet tilbyr en time gratis læring der du kan se hvordan tjenesten fungerer, hvordan kurset er lagt opp og se forelesningsdemoer slik at du vet hva du kan forvente deg. Hvis du ønsker mer informasjon om blant annet tjenestene til Code Advantage, hva koding og programmering er, fjernundervisning eller andre tema relatert til hva dette selskapet driver med så kan du besøke nettsidens egen blogg. Du kan i tillegg melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om blant annet nyheter, tilbud og eventuelle kampanjer. Selskapet er også til stede på sosiale medier som Facebook og Instagram for flere detaljer.

Komplimenter, klager og tips om Code Advantage
Har dine barn tatt del i et opplæringsprogram fra Code Advantage? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med brukervennligheten, kvaliteten på forelesningene eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.