NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser If

  Forsikring er noe alle må ha, og bør ha. Det er faktisk utrolig viktig, og noe du behøver. Det å beskytte seg fra skade og ulykke kan spare deg utrolig mye penger. Har du for eksempel noe verdifullt hjemme bør du alltid forsikre deg. Det er klart, egenandelen må du jo betale, men i forhold til kostnaden du ellers måtte ha betalt er det det veldig lite. En av de største, og beste, forsikringsselskapene i Norge i dag, er if Insurance. Det er et selskap som de aller fleste kjenner til, og det med god grunn. De har et godt rykte i landet vårt, og basert på erfaring og tilbakemelding fra deres kunder virker det ikke å være ufortjent akkurat. Men om du vil vite mer om if Insurance så bør du lese mer her i vår kundeanmeldelse, så får du all informasjon. Det høres vel bra ut?

  Hva du bør vite om If

  If er i dag et nordisk selskap, og det er yngre enn du kanskje skulle tro. Det ble etablert i 1999, og er eid av det finske finanskonsernet Sampo. De har dog sitt hovedkvarter i Stockholm, og opererer i dag over hele Norden og Baltikum. If er resultatet av en sammenslåing av skadeforsikringsvirksomhetene til Storebrand og Skandia, altså et norsk og et svensk selskap. Det at selskapet i dag har rundt 4 millioner kunder i en slik region sier mye om deres kvaltiet og hva du kan forvente fra dem. Det er ikke mange andre bedrifter som kan skryte av så gode tall, og selv om det kanskje finnes viss kritikk mot IF, så har de uansett gjort veldig mye riktig. Så hjelper det jo også at de faktisk har svært gode forsikringsavtaler, som ofte er svært fordelaktige for deg som kunde. Det er det absolutt ikke alle selskap som kan si!

  If Insurance Companies Were Honest - Honest Ads

  Hvilke produkter If selger

  Det er fire ulike kategorier som du kan kjøpe forsikring fra. Det er privat, bedrift, store bedrifter og landbruk. Så det avhenger rett og slett på hva du har behov for, om det er bare for deg og din familie eller for noe annet. Om det er snakk om bare for privat, så kan du kjøpe forsikring for Hus og Innbo, Bilforsikring, Kjøretøyforsikring, Reiseforsikring, Personforsikring, Innboforsikring, Dyreforsikringer og Båtforsikringer. Som du ser kan du altså forsikre bortimot alt som du har hjemme, og som du eier. Hvor mye du betaler avhenger på verdiene på det du eier, og litt på hva slags produkt du velger. Super er et ord som blir brukt mye, og Superforsikring hos If hjelper deg med de aller fleste problemer du kan støte på. Om du har problemer, uavhengig på når det er, så kan du kontakte IFs kundetjeneste, og få den hjelpen du behøver. Det er som sagt en grunn til at If er så bra og populære, så det kan være en god ide å utforske hva de kan gi deg.

  Er du, eller har du vært, kunde hos If så skriv gjerne til oss via kontaktskjemaet!

  If
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  1

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  1"'`--

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om If

  Din rangering

  FAQ

  Er If et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om If. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr If?

  If opererer for det meste innenfor Forsikring-bransjen, mer spesifikt med Hjemforsikring, Andre Forsikringer, Bilforsikring, Helseforsikring, Reiseforsikring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til If . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!