AXA

Alle kundeanmeldelser

AXA

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Foyer Global Health Insurance
Foyer Global Health Insurance
0 Anmeldelser

Det er visse ting man trenger her i livet, og sannsynligvis så anerkjenner man det ikke før man virkelig har fått bruk for det. ...

Logo Hedvig
Hedvig
0 Anmeldelser

Det å ha en god forsikring gir deg en viss trygghet i alt du foretar deg i ditt liv. Selv noe skulle gå galt så vet du at du har ...

Logo EKTA
EKTA
0 Anmeldelser

Hvis du skal reise til Ukraina, må du være obs på noen retningslinjer, spessielt reiseforsikring. Reiseforsikring er ekstrem...

Logo Forsikringer.no
Forsikringer.no
0 Anmeldelser

Forsikringer er noe vi alle trenger, men det kan av og til være vanskelig å vite hvilke forsikringer man bør ha og hva som er de...

AXA

Nesten alt fra du foretar deg i løpet av en dag, kommer med en viss risiko. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og om uhellet er ute, så bør du være forsikret. Å ha en god forsikring betyr at du kan slappe litt av, og legge bort en del bekymringer. Skal du sette deg bak rattet, bør du ha en god bilforsikring. Skal du ut å reise, bør du ha en god reiseforsikring. Nå holder kanskje ikke det lenger, muligens bør du vurdere en egen Covid-forsikring om du skal langt bort. Til sist så er det tryggere å forlate hjemmet sitt, når man vet man har en god innbo-forsikring. Det siste året har ført til en endring i behovet for forsikringer. Mange ser nå verdien i å ha forsikringer som vil hjelpe dersom man ufrivillig blir permittert eller mister jobben. Så hvordan kan du vite om en forsikring er god, eller ikke? Den beste måten å finne ut av det på, er å sjekke ut hva nåværende kunder i et forsikringsselskap mener. Hos oss kan du lese kundeanmeldelser av ulike forsikringsselskap, og slik danne deg et bilde både av selve forsikringsproduktet og kundeservicen. 

 

Informasjon om AXA
AXA tilbyr kreditt- og personforsikringer til selskaper i Europa, Latin-Amerika, Asia og Stillehavsområdet. Gjennom 120 partnere i 25 ulike land har AXA over ni millioner kunder totalt. AXA tilbyr partnerskap med selskaper for at deres kunder kan få forsikringsprodukter. Dette resulterer i merverdi for kundene til selskapet, i tillegg til økt omsetning og mindre risiko for selskapet. 

AXA Partners er en del av AXA Group som har over 105 millioner kunder fordelt på 61 land. AXA tilbyr skreddersydde forsikringsløsninger for selskaper, slik at forsikringene passer deres behov. Selskapet står deretter fritt til hvordan de skal distribuere løsningene ut til kundene sine, men AXA kommer med råd og tips underveis i prosessen. Når et selskap inngår partnerskap med AXA, får de en del fordeler som blant annet egen account manager, oppfølging og hjelp til markedsføring, et omfattende produkttilbud i tillegg til at AXA håndterer all skadebehandling

 

Produkter og tjenester fra AXA
AXA tilbyr mange ulike forsikringer, deriblant låne- og betalingsforsikring. Disse forsikringene gjelder dersom man kommer i en situasjon hvor det blir vanskelig å tilbakebetale boliglån, billån eller forbrukslån. Disse lånene er som regel en svært stor utgiftspost i de fleste husholdninger, og det er viktig å ha en forsikring som dekker disse dersom man blir syk eller ufrivillig arbeidsledig. 

AXA tilbyr også levekostnadsforsikring som vil dekke daglige levekostnader ved uforutsette hendelser. Levekostnadsforsikringene deles inn i utgiftsforsikring, inntektsforsikring og premiefritak. 

Ulykker og alvorlig sykdom kan føre til både redusert inntekt og økte utgifter. I slike tilfeller tilbyr AXA personforsikringer som ulykkesforsikring, livsforsikring og alvorlig sykdom. 

En GAP-forsikring for kjøretøy vil komplementere en eksisterende bilforsikring ved at kunden får hjelp til å oppfylle finansieringsavtalen eller kjøpe et tilsvarende kjøretøy, dersom bilen blir stjålet eller avskrevet. 

AXA tilbyr også reiseforsikring, reforsikring og bedriftsforsikring. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du vært kunde hos AXA, eller vært i kontakt med AXA i forbindelse med skademeldinger og lignende? Dersom du legger igjen en review av AXA her, vil du kunne hjelpe andre som vurderer ulike forsikringer.