NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser AXA

  Nesten alt fra du foretar deg i løpet av en dag, kommer med en viss risiko. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og om uhellet er ute, så bør du være forsikret. Å ha en god forsikring betyr at du kan slappe litt av, og legge bort en del bekymringer. Skal du sette deg bak rattet, bør du ha en god bilforsikring. Skal du ut å reise, bør du ha en god reiseforsikring. Nå holder kanskje ikke det lenger, muligens bør du vurdere en egen Covid-forsikring om du skal langt bort. Til sist så er det tryggere å forlate hjemmet sitt, når man vet man har en god innbo-forsikring. Det siste året har ført til en endring i behovet for forsikringer. Mange ser nå verdien i å ha forsikringer som vil hjelpe dersom man ufrivillig blir permittert eller mister jobben. Så hvordan kan du vite om en forsikring er god, eller ikke? Den beste måten å finne ut av det på, er å sjekke ut hva nåværende kunder i et forsikringsselskap mener. Hos oss kan du lese kundeanmeldelser av ulike forsikringsselskap, og slik danne deg et bilde både av selve forsikringsproduktet og kundeservicen.

  Informasjon om AXA

  AXA tilbyr kreditt- og personforsikringer til selskaper i Europa, Latin-Amerika, Asia og Stillehavsområdet. Gjennom 120 partnere i 25 ulike land har AXA over ni millioner kunder totalt. AXA tilbyr partnerskap med selskaper for at deres kunder kan få forsikringsprodukter. Dette resulterer i merverdi for kundene til selskapet, i tillegg til økt omsetning og mindre risiko for selskapet.

  AXA Partners er en del av AXA Group som har over 105 millioner kunder fordelt på 61 land. AXA tilbyr skreddersydde forsikringsløsninger for selskaper, slik at forsikringene passer deres behov. Selskapet står deretter fritt til hvordan de skal distribuere løsningene ut til kundene sine, men AXA kommer med råd og tips underveis i prosessen. Når et selskap inngår partnerskap med AXA, får de en del fordeler som blant annet egen account manager, oppfølging og hjelp til markedsføring, et omfattende produkttilbud i tillegg til at AXA håndterer all skadebehandling.

  Produkter og tjenester fra AXA

  AXA tilbyr mange ulike forsikringer, deriblant låne- og betalingsforsikring. Disse forsikringene gjelder dersom man kommer i en situasjon hvor det blir vanskelig å tilbakebetale boliglån, billån eller forbrukslån. Disse lånene er som regel en svært stor utgiftspost i de fleste husholdninger, og det er viktig å ha en forsikring som dekker disse dersom man blir syk eller ufrivillig arbeidsledig.

  AXA tilbyr også levekostnadsforsikring som vil dekke daglige levekostnader ved uforutsette hendelser. Levekostnadsforsikringene deles inn i utgiftsforsikring, inntektsforsikring og premiefritak.

  Ulykker og alvorlig sykdom kan føre til både redusert inntekt og økte utgifter. I slike tilfeller tilbyr AXA personforsikringer som ulykkesforsikring, livsforsikring og alvorlig sykdom.

  En GAP-forsikring for kjøretøy vil komplementere en eksisterende bilforsikring ved at kunden får hjelp til å oppfylle finansieringsavtalen eller kjøpe et tilsvarende kjøretøy, dersom bilen blir stjålet eller avskrevet.

  AXA tilbyr også reiseforsikring, reforsikring og bedriftsforsikring.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du vært kunde hos AXA, eller vært i kontakt med AXA i forbindelse med skademeldinger og lignende? Dersom du legger igjen en review av AXA her, vil du kunne hjelpe andre som vurderer ulike forsikringer.

  AXA
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om AXA

  Din rangering

  FAQ

  Er AXA et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om AXA. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr AXA?

  AXA opererer for det meste innenfor Forsikring-bransjen, mer spesifikt med Reiseforsikring, Hjemforsikring, Andre Forsikringer, Bilforsikring, Helseforsikring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til AXA . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!