NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Santander Consumer Bank

  Økonomi spiller en stor rolle i våre liv, og det å ha en god og stabil økonomi er utrolig viktig for hvordan vi føler oss og hvor bra vi har det. Det ideelle ville kanskje være å skape et samfunn hvor det ikke er slik, men enn så lenge er det sånn. Og da er det ikke rart at banker har så stor rolle i samfunnnet som de har, og ikke minst långivere. Blant dem har du Santander Consumer Bank, en bank som gir deg lån, til svært høy rente, avhengig på hva du er ute etter. Da det er ganske mange slike banker på nettet så er det jo greit å finne en som man kan stole på og som behandler deg som kunde på en bra måte. For å se om Santander er det så bør du lese videre!

  Informasjon om Santander Consumer Bank

  Dette er et selskap som har eksistert helt siden 1858, noe som gjør at man har en slags spesiell tillit til dem. Det er på mange måter en institusjon, spesielt i Spania, hvor det ble først grunnlagt. Når det kommer til Norge, og Norden, så har de et kontor i Lysaker i Oslo, og med over en og en halv millioner kunder i Norden så kan man si at de er ganske store også her oppe. Det er mye Santander kan hjelpe deg med, da det er på mange måter en vanlig bank, men som har litt ulike krav og standarder i forhold til banker som DNB. Det er jo noe en må tilpasse seg, og det er det visse fordeler med det. Blant annet er det enklere å få lån noe som mange drar nytte av. Det er lett å se hvorfor Santander er en av de største bankene i verden, man trenger bare å se på hva de hjelper med.

  Santander Consumer Bank i Norden

  Hva du får hos Santander

  Dette er en bank som dekker de aller fleste behov en kunde måtte ha, hvor du kan få lån for alt mulig, for bil, hus, forbruk, refinansiering og mye mer. I tillegg kan du kjøpe forsikring av dem og du kan sette opp en sparekonto. Om det er slik at du behøver hjelp til noe så er dette en bank som er mer enn villig til å hjelpe deg. Men det er viktig å være klar over hva man går til, fordi det at bortimot alle kan få lån hos dem gjør også at kravene og vilkårene de stiller er ganske strenge. Med renter på over 10 prosent så kommer tilbakebetalingen av et lån til å koste. Men om det er noe du virkelig behøver, så er det sannsynligvis ikke noe som kommer til å plage deg. Santander tilbyr en rekke ulike tjenester og det er noe mange av oss kan dra nytte av, så hvorfor ikke ta en titt.

  Om du har gjort det, og brukt Santanders tjenester, så vil vi gjerne høre fra deg og vite om du er fornøyd eller ei. Skriv gjerne inn til oss!


  Kjøp seilbåt med Santander!

  Santander Consumer Bank
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Santander Consumer Bank

  Din rangering

  FAQ

  Er Santander Consumer Bank et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Santander Consumer Bank. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Santander Consumer Bank?

  Santander Consumer Bank opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Lån, Besparende, Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Santander Consumer Bank . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!