NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser myPOS

  Nå er det slik at teknologien går fremover, og det er vel ikke et eneste aspekt av samfunnet som ikke blir berørt av det. Det er noe som er tydelig hvor enn man ser, men kanskje ikke mer tydelig enn i finansverden hvor det hele tiden kommer nye utviklinger og ny innovasjon som hele tiden flytter grensene. Det er jo utrolig mye nytte i det og myPOS har laget noe som kan sies å være unikt. Om man har en butikk, altså en fysisk butikk eller en på nettet, så er dette noe man vil ha, da det er en kortterminal som er mye enklere og smidigere å bruke enn tradisjonelle kortterminaler. Man vil jo dra enhver fordel for å få bedriften eller butikken til å vokse, og myPOS kan definitivt være et godt verktøy for det. Men om du vil ha mer informasjon, les videre da?

  Ting å vite om myPOS

  Når man gjør en review som dette så vil man gjerne gå inn på detaljer som man ellers som kunde ikke vet. Dette er i stor grad et internasjonalt selskap som ble grunnlagt i 2014, eller det var da deres første produkt ble lansert. Og det er en ganske smart tanke de har hatt, om å gjøre betalinger enklere og raskere å motta, noe som er til fordel for alle egentlig. Det er et par ting du må gjøre for å starte det hele, først og fremst må du bestille selve kortterminalen og lage en konto hos myPOS. Prisen du betaler varierer litt på hva du kjøper og myPOS mottar også en prosentandel av hver eneste transaksjon som blir gjort. Det er kanskje noe mange ikke liker, men de må jo tjene penger på en eller annen måte, og selv om du kjøper selve kortterminalen så er ikke det noe du kommer til å gjøre igjen.

  myPOS All-in-One Payment Processing Solution

  Hvordan det fungerer

  Det er jo ganske enkelt, noe som slike ting bør være. Om de er for kompliserte er det noe brukere helst vil unngå å ha noe å gjøre med. Du setter opp en konto, har kortterminalen, og du kan også motta betalinger på nett. Alle de forskjellige betalingsmetodene foregår på samme måte som de tidligere har gjort, men poenget er at det skal gå raskere og smidigere, og at de skal gjøre alt mer oversiktlig for deg. Det gjelder ikke bare betalinger som blir gjort innen Norge heller, da internasjonale betalinger skal bli prosessert umiddelbart, og du skal få pengene på kontoen med en gang. Den fungerer med alle mulige betalingsmetoder du kan tenke deg, som Visa, Applepay, Googlepay og andre. Du kan til og med motta betalinger via email eller SMS. Om du eier en butikk så høres kanskje alt dette fornuftig ut og det er definitivt verdt å gi en sjanse, om ikke bare for erfaringen av det.

  Har du ervaring med myPOS?

  Om du har vil vi gjerne vite mer om det og hva du syntes. Det er viktig for oss å få dine inntrykk, så skriv gjerne inn til oss!


  Ett nytt system for myPOS

  myPOS
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om myPOS

  Din rangering

  FAQ

  Er myPOS et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om myPOS. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr myPOS?

  myPOS opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til myPOS . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!