NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mintos

  Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sine egne drømmer, men det er ofte vanskelig å realisere de, men nå finnes det en mulighet hvor du kan hjelpe andre, samtidig som du tjener penger på det. Du har kanskje sett sider som GoFundMe, som er sider hvor folk ber om penger, for alt fra hjelp til å starte et selskap til betaling av medisinske kostnader. Mintos er noe lignende, men det har et fokus på at du låner penger til folk som søker om det. Du er på mange måter banken, og når folk søker om lån gjennom Mintos kan du velge å hjelpe de. Du er en investor, og det er noe som høres veldig fristende ut for mange.

  Om Mintos

  Dette er et selskap som startet i 2015, og det er egentlig et veldig enkelt, men smart konsept. Folk er alltid ute etter å låne, på samme måte som folk alltid er ute etter å tjene penger, og når en kombinerer de to, ved å fjerne alle mellomledd så får man noe som ser ut som Mintos. Interessant nok så er Minos litauisk, noe som vi ikke ser altfor ofte. En av måtene dette er veldig fristende for mange er at mange av lånesøkerne ikke ville fått lån hos tradisjonelle banker, så man gir muligheten til folk som kanskje ellers ikke ville fått det. Mintos er rett og slett en markedsplass, internasjonalt, for lån, hvor man blir presentert med ulike låneforslag, og du kan velge hva du ønsker å ta del av. Det er smart og enkelt, og når en leser de ulike forslagene så er det klart man blir fristet, fordi målet er at du også skal tjene penger på det.

  Hvordan det fungerer for deg som investor

  Det er egentlig ganske enkelt, Mintos får inn ulike lån gjennom selskap de har kontrakter med, og du kan velge å investere i de eller ei. Måten du da tjener penger på er gjennom renter og eventuell avkastning som du har rett på via din rolle som investor. Og de som låner har like mye ansvar å betale tilbake lånene sine, på samme måte som om de skulle lånt hos DNB. Risikoen for deg er heller liten, og det finnes visse tiltak som du kan foreta som gjør at du låner penger til noen med så lav risiko som mulig. Målet er å tjene penger, og det er noe du helt klart kan gjøre, men jo mer du vet, desto større sjanse har du for å klare det.

  Erfaringer med Mintos

  Det er viktig å vite om dette er noe å bruke penger på, fordi det er klart det kan høres risikabelt ut for mange. Så vi vil oppfordre de av dere som leser her, og som har brukt Mintos, eller kjenner noen som har gjort det, til å skrive og fortelle oss og andre lesere om det. Hjelp andre med din kunnskap!


  Hvordan tjene penger på Mintos

  Mintos
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Mintos

  Din rangering

  FAQ

  Er Mintos et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mintos. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mintos?

  Mintos opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Investering, Spekulasjon.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mintos . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!