NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser IUVO P2P Investment

  Det finnes flere ulike måter å tjene penger på her i verden, noen av dem enklere enn andre, men som kanskje har en litt større risiko involvert. Man kan velge å jobbe hele livet, uten å risikere noe, og det er sant at de aller fleste av oss gjør det. Men hvor er moroa i det? Spesielt når man kan bli en investor og hjelpe andre med å realisere deres drømmer, eller låne penger til noen som virkelig behøver det. Det er bare noen av tingene man kan gjøre på IUVO P2P Investment, som er en side hvor folk kommer i kontakt med hverandre, enten får å låne eller investere penger, eller for å søke om lån. Det er en interessant side på mange måter, og definitivt verdt å ta en titt på. Så la oss gjøre det og se om det er noe for deg og meg!

  Om IUVO P2P Investment

  Det er en interessant slags kombinasjon i bakgrunnen hos IUVO da selskapet er basert i Estland, men teamet som jobber der er fra Bulgaria. Hva de konkrete årsakene til akkurat det er vi litt usikre på, men det har egentlig ikke så mye å si uansett. Det man uansett er ute etter er tillit, til at siden er seriøs og at den blir operert av seriøse mennesker. Og en god nyhet er det at både Estland og Bulgaria er i EU, noe som innebærer at de har lover og regler de må forholde seg til, som de ellers kanskje ville ønsket å unngå. Men det er uansett viktig at med slike tjenester så må du være selv klar over hva slags risiko du tar, fordi dette er tross alt lån og investering, og det kan alltid gå galt, uansett hvilket selskap du investerer i. Det er visse sikkerhetsnett som eksisterer, men de hjelper lite i visse situasjoner.

  Iuvo Group Review - My Experience and How to Get a 90€ Bonus

  Hvordan det fungerer hos IUVO P2P Investment

  I det hele tatt er det en ganske enkel prosess, du registrerer deg på siden og velger hva du vil investere eller låne penger til. Du får ramset opp ulike tilbud, og du kan selv velge hva du vil bruke pengene dine på, avhengig av hva du synes virker mest fornuftig. Det er en maksrente på 15,22 prosent, så om du investerer 10 000 kroner, kan du forvente å tjene 1522 kroner årlig, og jo mer du låner desto mer tjener du, men det avhenger litt på perioden du låner pengene for. Det er i det hele tatt en ganske lav risiko for deg som långiver, men en viss risiko eksisterer dog.

  Om du selv er ute etter penger så kan du også søke om lån, både som privatperson og for din bedrift, men renten er like høy for deg som den er for alle andre. Men det er uansett et godt alternativ for deg som ikke har annet.

  Fortell oss

  Skriv gjerne inn til oss om dine erfaringer med denne tjenesten, så andre kan lese det og vite mer om IUVO P2P Investment


  Bør du bruke IUVO P2P Investment

  IUVO P2P Investment
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om IUVO P2P Investment

  Din rangering

  FAQ

  Er IUVO P2P Investment et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om IUVO P2P Investment. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr IUVO P2P Investment?

  IUVO P2P Investment opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Investering.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til IUVO P2P Investment . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!