NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bunq

  Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan fortsatt bruke DNB eller Storebrand om det er du foretrekker, men det har kommet såpass mange alternativ, uavhengige instanser, som gjør at du i det minste burde vurdere de. bunq er en slik bank, som faktisk kalles for neobank. En neobank er en direkte bank, som er helt digital og som fungerer som en link mellom ulike brukere. Det gjør transaksjoner mye enklere, og på en måte så kan det ses på som en avansert form for Vipps kanskje. Vi sier avansert, fordi det er klart det er mye mer å prate om bunq, enn bare transaksjoner av penger. Vi skal heller gi en enkel oversikt, for så å anbefale at du tar en dypere titt om du synes det er interessant.

  Informasjon om bunq

  bunq er et selskap som ble etablert i 2015, og som sagt, det er et fullgodt alternativ til tradisjonelle banker. Men det er forskjeller, og her er ikke hovedmålet å gjøre det enklere for deg å spare penger eller lignende, men å gjøre det enklere å drive med transaksjoner. Om du noen gang har gjort en utenlandsbetaling gjennom banken din så vet du hvor komplisert og vanskelig det kan være, og hvor mye informasjon du behøver. Det har folkene bak bunq sett og tilbyr deg altså sin løsning.

  Hvordan det fungerer
  Det er egentlig ganske enkelt, men når man får en slik type introduksjon så kan det virke mye mer komplisert enn det egentlig er. bunq tilbyr deg egentlig bare et alternativ, og da det har visse fordeler sammenlignet med et Visa-kort så er det egentlig ment til å bare friste deg til å bruke de. Fordi du må betale for "medlemskapet" hos de, så klart. Dette er kanskje en tjeneste for de som reiser mye, og som ønsker å være i forkant av enhver trend. Du kan sende betalinger til IBAN-nummer, til mail-adresser eller til folks telefonnummer. Som sagt,en internasjonal og mer avansert form for Vipps. Ikke at det er noe galt med det altså, fordi det bør ikke være så dyrt og vanskelig som DNB for eksempel gjør det. Du får i tillegg investeringsmuligheter, og de gjør det enklere for deg å spare penger, om det er det du er ute etter. Det eneste du må gjøre er å betale medlemskapet per måned, og ha penger på kontoen. Om det høres ut som noe for deg, så anbefaler vi at du leser mer om bunq!

  Erfaringer med bunq

  Det er spesielt viktig å høre om andres erfaringer med bunq, ikke fordi at vi tviler på deres legitimitet, men fordi det er et ukjent konsept for mange nordmenn. Så om noen av dere har brukt bunq, eller kanskje kjenner noen som har gjort det, så vil vi at dere skriver til oss og forteller om det. På den måten hjelper dere også andre med informasjonen!


  Grønt kort fra bunq

  Bunq
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Bunq

  Din rangering

  FAQ

  Er Bunq et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bunq. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bunq?

  Bunq opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Sparing, Investering, Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bunq . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!