NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bondora

  Vi skulle alle ønske at vi på en eller annen måte kunne øke kapitalen vår på en enkel og oversiktlig måte, og det finnes en stor mengde tjenester tilgjengelige som skal hjelpe oss med å gjøre akkurat dette. Vi investerer av forskjellige grunner; for å skape inntekt for oss selv, eller for å øke vår egen formue. Man kan investere i land, eiendom, aksjer, kunst, edelt metall, eller hva som helst annet en investor mener er en god investering for fremtiden. Bondora gjør det enkelt å finne det riktige selskapet å investere i. Før du bestemmer deg om Bondora er den riktige inverstortjenesten for deg kan du lese anmeldelser av brukere som har brukt tjenesten først. Denne typer anmeldelser kan du finne her.

  Om Bondora
  Bondora ble grunnlagt i 2008 og startet driften sin i 2009. Bondora er en av de største långiverne i Europa som ikke er en bank. Prosessen med å ta lån gjøres på nett, mens de ansatte i Bondora gjør kredittvurderinger og tilrettelegginger i fysiske kontorer. Bondoras hovedfokus ligger i usikrede lån, som i de fleste tilfeller ligger mellom 5000 og 100’000 kroner, med en tilbakebetalingstid på alt fra 3 til 60 måneder. De har lisens i Estland, og blir oversett av det Estiske finansdepartementet for å regulere at prosessene deres er lovlige. Selskapet jobber for å tilby låne-tilbud som er rettferdige, med rettferdige renter og avgifter.

  Bondoras tjenester
  Bondora har som mål å tilby en rekke tjenester og produkter som passer til ditt investeringsønske. Portfolio manager er en halvautomatisert tjeneste du kan bruke til å investere i P2P-lån med Bondora. Du trenger ingen kunnskap om eller tidligere erfaringen innen økonomi, fordi programmet tar seg av hele prosessen for deg. Portfolio manager har medium risiko i investeringene sine. Videre tilbyr de et produkt kalt Go & Grow. Med Go & Grow kan du begynne å investere med bare noen museklikk, og få en imponerende avkastning på opptil 6,75 % p.a. Når du har satt penger på kontoen din, kan du vise og følge avkastningen dag for dag. Denne typen investering har lavere risiko enn de andre tjenestene Bondora tilbyr, og blir derfor betegnet med lav risiko. Akkurat som Portfolio Manager er Portfolio Pro en halvautomatisert investeringstjeneste fra Bondora. Tjenesten lar deg administrere investeringene dine i lån mellom brukere på en presis måte. Tjenesten tilbyr flere innstillinger enn Portfolio Manager, der du kan klare deg nesten bare ved å klikke på start-knappen. Dette produktet er derfor betegnet å ha høy risiko.

  Klager, komplimenter og tips til Bondora
  Har du prøvd noen av tjenestene hos Bondora før? Er du kjent med P2P-investering, og har innsikt i hvordan Bondora opererer i dette feltet? Har du vært i kontakt med Bondora med enten spørsmål eller klager? Hvordan ble du møtt om du måtte kontakte kundeservice? Om du har svar på noen av disse spørsmålene vil vi høre fra deg. I jungelen av investeringsmuligheter og personlig finans har man mange muligheter. Hjelp andre kunder med å bestemme om Bondora er tjenesten for dem ved å skrive en anmeldelse hos oss i Norske Anmeldelser.

  Mintos Invest & Access vs. Bondora Go & Grow after 6 Months | 1.000€ Experiment

  Bondora
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bondora

  Din rangering

  FAQ

  Er Bondora et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bondora. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bondora?

  Bondora opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Investering, Spekulasjon.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bondora . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!