NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Azimo

  Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskeligere å overføre penger til utlandet, for å ikke snakke om at det var dyrt. Om du skulle sende penger til noen i utlandet via DNB så koster det deg en avgift, og det tok flere dager før mottageren fikk pengene. Det er kanskje ikke noe som hindrer en fra å overføre penger så vil man kanskje ikke orke å gå gjennom en slik prosess. Men i dag har man ikke det problemet, med tjenester som Azimo som tillater deg å sende penger hvor som helst i verden, med en umiddelbar overføring til mottageren. Når det kommer til avgifter så kommer vi til det senere i artikkelen. Men for å komme deg ditt må du lese videre.

  Informasjon om Azimo

  Azimo ble grunnlagt i 2012, og det er ikke en dum ide å etablere en slik tjeneste nå til dags. Folk lever stadig mer globalt, og folk du kjenner kan befinne seg overalt i verden. I tillegg så kjøper vi jo oftere og oftere produkter fra utlandet, og da kan pengeoverføring være gull verdt. Det er flere fordeler ved å bruke Azimo, som blant annet at de har en app tilgjengelig for bruk for både iPhone og Android, noe som gjør hele prosessen mye mer smidig. Det blir en slags Vipps for internasjonale overføringer. Appen deres fungerer faktisk såpass godt at den har fått internasjonale priser, og Azimo har millioner av brukere verden over. Akkurat det bør veie mye om du vurdere hvorvidt du skal bruke Azimo eller ei.

  Hvordan det fungerer

  Om du synes at Azimo virker veldig enkelt, så har du helt rett. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn mottagerens navn og bankinformasjon, som du finner enten via mottageren selv, eller så kan appen gi deg informasjonen. Etter det så trenger du bare å legge inn summen, velge betalingsmåte og du er ferdig. Det kan ta opp til et par dager før mottageren får pengene, men det avhenger helt på banken som prosesserer transaksjoen. Om du sender til selskap som Western Union så pleier man som regel å få pengene med en gang.

  Når det kommer til avgifter så er de to første overføringene gratis, etter det koster det 1 euro, men den summen kan variere, avhengig på hvor du sender pengene og hvilken bank som brukes. Det er jo klart at det skal koste litt i det minste, fordi ellers så tjener jo ikke Azimo på dette. Det tok tross alt 6 år før de gikk i pluss med selskapet sitt, så det sier litt.

  Har du brukt Azimo?

  Med tanke på at det finnes ganske mange lignende tjenester på nettet i dag så vil vi gjerne høre fra dere som har brukt Azimo. På den måten kan vi gi det beste bildet av denne tjenesten og om våre lesere bør bruke den eller ei. Så skriv inn til oss og fortell.


  En guide for Azimo

  Azimo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Azimo

  Din rangering

  FAQ

  Er Azimo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Azimo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Azimo?

  Azimo opererer for det meste innenfor Finansiere-bransjen, mer spesifikt med Pengeoverføring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Azimo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!