NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser AXO Finans

  Planlegger du å flytte inn i et nytt hus, vil du endelig kjøpe deg en ny bil, vil barna dine studere i utlandet eller drømmer du om å starte din egen business? Det er flere grunner til at folk kan søke om lån, men ett er sikkert: låntilbydene er så mange at de virker helt uoversiktlig. Hvordan vite hvor du skal søke om lån? Forskjellene på de ulike betingelsene og nedbetalingstida kan være så store, og ingen vil havne i en sånn situasjon at en skal tilbakebetale mer enn nødvendig. En mulig måte å få oversikt på, er gjennom AXO Finans, en tjeneste som sammenlikner de ulike lånvilkårene for deg. Men hvordan vite om de er de beste på markedet og om du kan lite på dem? Når det gjelder pengerelaterte spørsmål, kan folk bli sensitive, og da ønsker alle den beste løsningen for en selv og familien. Den beste måten å få mer innsikt i påliteligheten til AXO Finans er ved å lese andre kunders reviews på AXO Finans sin hjemmeside.

  Hva er AXO Finans?

  AXO Finans AB er et svensk selskap med hovedkontor i Danderyd, Sverige. Dets virksomhet går ut på at de sammenlikner de beste rådvilkårene for deg. De henter informasjon om lånvilkår, nedbetalingstid og refinansering fra 21 ulike banker og institusjoner som tilbyr lån og kommer med de beste forslagene som er tilpasset bare dine egne behov. Det persjonifiserte her består i at man selv bestemmer lånbeløpet og nedbetalingstida, og AXO Finans gjør alt annet. Man får snart resultatene med di beste lånbetingelsene på topp og så søker man automatisk om lån som vanligvis utbetales like etter søknaden.

  AXO Finans

  Produkter og servicer i AXO Finans

  Med AXO Finans kan du sammenlikne lånvilkår og -betingelser hos 21 ulike banker og institusjoner. Alt du må gjøre, er å angi det ønskede beløpet og nedbetalingstida. Så gjør systemet alt for deg. De sender dine preferanser til 21 banker (bl.a. My bank, Ikano Bank, Nordax Bank, Nordea Direct og Banknorwegian) og sammenlikner deres låntilbud, slik at du får det beste tilbudet. Du kan søke om lån på fra 10 000 NOK til 500 000 NOK med nedbetalingstid på max 15 år. Å kreve informasjon hos AXO Finans er helt uforpliktende og er ikke knyttet til noen kostnader. AXO Finans har også en refinansiering-tjenste. Den er mest aktuelt for folk som allere har lån og vil søke om nye, eller som har flere lån. På den måten kombinerer du alle dine lån og blir kvitt unødvendige gebyrer. De har også kundesupport som svarer på alle dine spørsmål fra mandag til søndag, du kan kontakte dem både via mail og på telefon.

  Klager, hyllester og tips

  Har du brukt AXO Finans sine tjenester? Fins det noe du kan tenke deg å dele med folk? Var du fornøyd med tjenestene deres og skulle du anbefalt dem for andre? Gjerne skriv en anmeldelse på deres hjemmeside der du deler alle dine erfaringer. På den måten hjelper du andre kunder med å finne den beste lånsammenlikningsplattformen for dem.

  AXO Finans
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om AXO Finans

  Din rangering

  FAQ

  Er AXO Finans et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om AXO Finans. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr AXO Finans?

  AXO Finans opererer for det meste innenfor Finans-bransjen, mer spesifikt med Lån, Lån Sammenligningssider.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til AXO Finans . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!