Santander Consumer Bank

Alle kundeanmeldelser

Santander Consumer Bank

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Santander Consumer Bank

Økonomi spiller en stor rolle i våre liv, og det å ha en god og stabil økonomi er utrolig viktig for hvordan vi føler oss og hvor bra vi har det. Det ideelle ville kanskje være å skape et samfunn hvor det ikke er slik, men enn så lenge er det sånn. Og da er det ikke rart at banker har så stor rolle i samfunnnet som de har, og ikke minst långivere. Blant dem har du Santander Consumer Bank, en bank som gir deg lån, til svært høy rente, avhengig på hva du er ute etter. Da det er ganske mange slike banker på nettet så er det jo greit å finne en som man kan stole på og som behandler deg som kunde på en bra måte. For å se om Santander er det så bør du lese videre!

Informasjon om Santander Consumer Bank
Dette er et selskap som har eksistert helt siden 1858, noe som gjør at man har en slags spesiell tillit til dem. Det er på mange måter en institusjon, spesielt i Spania, hvor det ble først grunnlagt. Når det kommer til Norge, og Norden, så har de et kontor i Lysaker i Oslo, og med over en og en halv millioner kunder i Norden så kan man si at de er ganske store også her oppe. Det er mye Santander kan hjelpe deg med, da det er på mange måter en vanlig bank, men som har litt ulike krav og standarder i forhold til banker som DNB. Det er jo noe en må tilpasse seg, og det er det visse fordeler med det. Blant annet er det enklere å få lån noe som mange drar nytte av. Det er lett å se hvorfor Santander er en av de største bankene i verden, man trenger bare å se på hva de hjelper med.

Hva du får hos Santander
Dette er en bank som dekker de aller fleste behov en kunde måtte ha, hvor du kan få lån for alt mulig, for bil, hus, forbruk, refinansiering og mye mer. I tillegg kan du kjøpe forsikring av dem og du kan sette opp en sparekonto. Om det er slik at du behøver hjelp til noe så er dette en bank som er mer enn villig til å hjelpe deg. Men det er viktig å være klar over hva man går til, fordi det at bortimot alle kan få lån hos dem gjør også at kravene og vilkårene de stiller er ganske strenge. Med renter på over 10 prosent så kommer tilbakebetalingen av et lån til å koste. Men om det er noe du virkelig behøver, så er det sannsynligvis ikke noe som kommer til å plage deg. Santander tilbyr en rekke ulike tjenester og det er noe mange av oss kan dra nytte av, så hvorfor ikke ta en titt.

Om du har gjort det, og brukt Santanders tjenester, så vil vi gjerne høre fra deg og vite om du er fornøyd eller ei. Skriv gjerne inn til oss!


Kjøp seilbåt med Santander!