Robo Cash

Alle kundeanmeldelser

Robo Cash

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Robo Cash

Crowdfunding er en finansieringsmetode som stadig blir mer populær både for de som trenger støtte til et prosjekt men også for investorer. Ser du etter en investeringsmulighet innen dette segmentet? Da finnes det en rekke nettsider og tjenesteformidlere som driver med denne type tjenester. Robo Cash er en av disse, men hvordan kan du forsikre deg om at de er trygge og pålitelige før du velger å benytte deg av dem? Les hva tidligere kunder har å si om dem her på NorskeAnmeldelser for å gjøre det enklere for deg å ta en godt informert avgjørelse.

Om Robo Cash
Robo Cash er en P2P-låneplattform som gjør det enklere for mennesker som har behov for et lån eller finansiering av et prosjekt og personer med kapital de ønsker å investere å møte hverandre. Robo Cash ble lansert i 2017 og er en plattform som er tilgjengelig for alle medlemmer av den europeiske union, Stobrittania og Sveits. Selskapet er også del av Robo Cash Group som ble opprettet i Russland i 2013. Robo Cash ønsker å være en lett tilgjengelig møteplass mellom investorer og de som har behov for finansiering og lån.

Produkter og tjenester av Robo Cash
Robo Cash lar deg investere i lån til enkeltpersoner eller bedrifter gjennom plattformen deres. Selskapet tilbyr de som gjerne kalles for P2P- eller folkefinansierte lån som vil si et lån der flere enkeltpersoner eller bedrifter går sammen for å stille med kapitalen for lånet i stedet for en tradisjonell bank. Dette vil dermed si at investorene vil kunne dra nytte av den fortjenesten som vanligvis gis til en bank. De som investerer i lånet kan dermed forvente en avkastning. Avkastning betyr mye det samme som gevinst eller fortjeneste og brukes som regel for å beskrive lønnsomheten til en investering. På nettsiden til Robo Cash vil du finne en full oversikt over ulike lån som er tilgjengelige for investering, og dersom du bestemmer deg for å utføre en slik investering gjennom dette selskapet har du også en fornøydgaranti på 30 dager. Fornøydgarantien går ut på at dersom tilbakebetalingen av lånet er forsinket i mer enn 30 dager så vil du fremdeles motta renter for denne perioden. I følge siden deres vil det heller ikke komme noe tillegg for gebyrer eller avgifter for investorer. Dersom du driver din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier så kan du også bli en samarbeidspartner av Robo Cash gjennom deres Affiliate program, noe som vil si at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene deres i dine egne kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Robo Cash
Har du utført en investering gjennom Robo Cash? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enklere for våre lesere å finne frem til trygge tjenesteformidlere på nett og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om selve investeringen, brukervennligheten til plattformen, kundeservice, profesjonaliteten til selskapet eller annen relevant informasjon.