Rendity

Alle kundeanmeldelser

Rendity

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Rendity

Sitter du med noen penger til overs som du ønsker å investere i noe som kan gi avkastning på kort eller lang sikt? Eiendom er et svært populært investeringsalternativ og det finnes en rekke selskap på nett som lar deg investere i ulike eiendomsprosjekt. Før du velger hvilket selskap du ønsker å benytte deg av er det selvfølgelig viktig at du undersøker om det både er trygt og pålitelig på forhånd. Dette kan du gjøre ved å lese anmeldelser fra tidligere kunder her på NorskeAnmeldelser. Se hva andre sier om selskap som Rendity.

Om Rendity
Rendity er en virksomhet som opererer innen finans og eiendom på nett. Selskapet er en investeringsplattform som lar bedrifter og privatpersoner være med på å finansiere ulike prosjekt mot fortjeneste. Selskapet ble grunnlagt av  Lukas Müller i 2014 og har sitt hovedkontor i byen Wien i Østerrike. Per i dag har selskapet rundt 10 ansatte som har fokus på å gjøre eiendomsinvesteringer enklere og mer tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter. I følge selskapets egen nettside så har de i per i dag mer enn 25 000 unike kunder.

Produkter og tjenester av Rendity
Rendity er en plattform som tilbyr lån og investeringer knyttet til eiendom. Selskapet driver med P2P-lån, noe som vil si at du i stedet for å ta opp et lån fra en tradisjonell bank kan gjøre det gjennom privatpersoner eller bedrifter. Slike folkelån betegnes ofte som en type folkefinansiering, eller crowdfunding, som vil at flere enkeltpersoner eller bedrifter går sammen om å finansiere eller støtte et prosjekt med andre ressurser. På nettsiden til Rendity vil du få opp ulike eiendomsprosjekt som du kan investere i med spesifikasjoner om forventet avkastning og varighet. Rendity sine tjenester er tilgjengelig både i en nettleserversjon og tilpassede versjoner for mobil og nettbrett. Dersom du ønsker mer informasjon om tjenestene til Rendity og flere detaljer om hvordan du kan investere så kan du besøke nettsidens egen blogg. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om blant annet nyheter, spesielle tilbud og andre relaterte tema, og i tillegg kan du følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Dersom du har din egen kanal i sosiale medier, nettside eller blogg så kan du også bli en samarbeidspartner av selskapet gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre selskapets tjenester i dine egne kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Rendity
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor deler vi her informasjon og anmeldelser om selskap som Rendity. Har du noen erfaringer med å investere i eiendommer gjennom Rendity? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi blir svært takknemlige om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du forteller litt om din erfaring med blant annet profesjonaliteten, brukervennligheten, kundeservicen og annen relevant informasjon.