Neosurf som betalingsmetode i Norge

Neosurf som betalingsmetode i Norge
Finans

Neosurf er en digital betalingsmetode som man kan bruke til å foreta transaksjoner på nett. Man kan enten fylle på og betale med Neosurf kontoen, eller kjøpe og betale med Neosurf kuponger. Betalingsmetoden kan blant annet brukes i ulike nettbutikker og i kjente spill som League of Legends (LoL). Man kan også bruke betalingsmetoden på streaming-kanalen Twitch. Du kan lese alt om betalingsmetoden Neosurf på Casinotopplisten.

Hvorfor Neosurf?

For mange er tanken på å gi ukjente nettsider sensitiv informasjon som bankkort info, veldig skremmende. Det er veldig forstålig, ingen ønsker at kortinformasjonen deres skal bli misbrukt på noen måte eller stjålet. Når man skal handle på nett eller utføre transaksjoner på nett i det hele tatt, er Neosurf et veldig godt alternativ. Med denne metoden kan man gjøre transaksjoner online helt trygt, og best av alt; anonymt. Med Neosurf oppgir du ingen sensitiv betalingsinformasjon, og du trenger derfor ikke bekymre deg.

Med det sagt, kan det være greit å nevne at man som oftest aldri er helt anonym når man gjør transaksjoner på nett. Kjøper man for eksempel klær eller lignende på nett, må man som oftest åpne seg en konto der man registrerer sin personlige informasjon. Det vil si navn, epost, telefonnummer osv. Noen nettsider lar deg derimot handle som «gjest», som vil si at du ikke trenger å oppgi noe ekstra informasjon. Neosurf er videre veldig enkel å benytte, noe vi skal fortelle deg mer om straks.

Hvor kan man bruke Neosurf som betalingsmetode?

Neosurf kan brukes til å betale varer og til å utføre transaksjoner i blant annet nettbutikker og i ulike spill. For å kunne bruke metoden, må den være listet opp som et alternativ på nettsiden du ønsker å gjøre transaksjonen hos. Du velger selv om du ønsker å betale rett fra din Neosurf konto, eller med Neosurf kuponger; avhengig av hva nettsiden godtar.

Per i dag er denne betalingsmetoden mer populær i land som England enn den er i Norge, og derfor kan det være en utfordring å finne nettbutikker som tilbyr Neosurf som betalingsmetode. Med det sagt så er det fullt mulig å bruke metoden på den kjente streaming-nettsiden Twitch, samt til å utføre transaksjoner i spill som League of Legends, Sword of Chaos og Wolf Team.

Slik bruker du Neosurf i Norge

For å bruke Neosurf i Norge, må du først og fremst finne et nettsted som godtar denne betalingsmetoden. For eksempel om du skal utføre en betaling på Twitch, kan du velge Neosurf når alternativene kommer opp. Deretter kan du logge inn på Neosurf kontoen din, eller skrive inn informasjonen på kupongen, avhengig av hva du foretrekker og hva som er tilgjengelig. Nettsiden du er på vil ikke kunne se innloggingsinformasjonen du legger inn når du logger inn på Neosurf kontoen din via siden deres, så du trenger ikke bekymre deg for det i alle fall.

Slik åpner du en Neosurf konto

Før du kan begynne å bruke Neosurf som betalingsmetode, må du naturligvis åpne deg en konto først – med mindre du ønsker å bruke kuponger istedet. Registreringen av en Neosurf konto er veldig enkelt, og består av bare to steg. På det første steget skriver du bare inn epostadressen din og velger deg et passord, før du kan gå videre.

Det positive med at man må skrive inn epostadressen sin på første steg, er at man med én gang får vite om man allerede har en konto registrert. På steg to skriver man inn navnet sitt, telefonnummer, land og valuta. Straks kontoen er åpnet, kan du sette inn penger på denne til å bruke til online transaksjoner, eller kjøpe Neosurf kuponger.

Mer Finans