NEO Finance

Alle kundeanmeldelser

NEO Finance

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

NEO Finance

Er du ute etter en ny investeringsmulighet? Leter du etter en trygg og pålitelig P2P-plattform? Dette er et investeringsalternativ som stadig blir mer populært, men når det kommer til investeringer er det selvfølgelig veldig viktig å sørge for a plattformen du velger å benytte deg av er til å stole på. Her på NorskeAnmeldelser kan du se hva kunder som allerede har benyttet seg av et firma har å si om dem. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å ta den rette avgjørelsen. Se hva andre sier om selskap som for eksempel Neo Finance her!

Om Neo Finance
Neo Finance er en P2P-plattform som tilbyr investeringsmuligheter relatert til lån. Neo Finance er et offentlig selskap som ble opprettet i 2014 og har sitt hovedkontor i byen Vilnius i Litauen. Selskapet holder lisenser for finanstjenester på nett fra sentralbanken i Litauen og har i følge siden deres per i dag over 13 800 investorer. I følge selskapet selv er de en av de største P2P-plattformene i Litauen. Neo Finance er et datterselskap av firmaet Era Capital UAB som er et aktivt eierfond som investerer i mindre og mellomstore bedrifter i Europa.

Produkter og tjenester av Neo Finance
Neo Finance er et selskap som tilbyr tjenester innen finans og investering. Selskapet er noe som kalles for en P2P-plattform. P2P står for "Peer-to-Peer" og er et begrep som betyr å ta opp et lån via privatpersoner eller bedrifter i motsetning til banker. P2P er en type crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk, som vil si at flere personer eller virksomheter samarbeider om å støtte et prosjekt gjennom ressurser som penger. Ved å investere i lån til enkeltpersoner eller bedrifter så kan du dra nytte av fortjenesten som gis til långiver, med andre ord så spiller du en lignende rolle som en vanlig bank. For å investere i lån hos Neo Finance må du være medlem av den europeiske union og kunne verifisere dette med identifikasjon som pass eller ID-kort. For mer informasjon om tjenestene dette selskapet tilbyr og oppdateringer knyttet til nye investeringsmuligheter og lignende så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om dette og andre relaterte tema. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook og YouTube, eller ta direkte kontakt med Neo Finance på telefon eller e-post. Dersom du har din egen nettside, blogg eller kanal i sosiale medier så kan du også bli en samarbeidspartner av selskapet gjennom deres Affiliate program.

Komplimenter, klager og tips om Neo Finance
Har du noen erfaringer med å investere i prosjektene til Neo Finance? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse! Vi vil gjøre det enklere for leserne våre å finne frem til de mest pålitelige tjenesteformidlerne på nett, og deler derfor både informasjon og anmeldelser om ulike selskap. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om profesjonaliteten til selskapet, kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer tjenestene til Neo Finance.