myPOS

Alle kundeanmeldelser

myPOS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TransferWise

TransferWise

0 Anmeldelser

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalis...

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Azimo

Azimo

0 Anmeldelser

Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskelige...

myPOS

Nå er det slik at teknologien går fremover, og det er vel ikke et eneste aspekt av samfunnet som ikke blir berørt av det. Det er noe som er tydelig hvor enn man ser, men kanskje ikke mer tydelig enn i finansverden hvor det hele tiden kommer nye utviklinger og ny innovasjon som hele tiden flytter grensene. Det er jo utrolig mye nytte i det og myPOS har laget noe som kan sies å være unikt. Om man har en butikk, altså en fysisk butikk eller en på nettet, så er dette noe man vil ha, da det er en kortterminal som er mye enklere og smidigere å bruke enn tradisjonelle kortterminaler. Man vil jo dra enhver fordel for å få bedriften eller butikken til å vokse, og myPOS kan definitivt være et godt verktøy for det. Men om du vil ha mer informasjon, les videre da?

Ting å vite om myPOS
Når man gjør en review som dette så vil man gjerne gå inn på detaljer som man ellers som kunde ikke vet. Dette er i stor grad et internasjonalt selskap som ble grunnlagt i 2014, eller det var da deres første produkt ble lansert. Og det er en ganske smart tanke de har hatt, om å gjøre betalinger enklere og raskere å motta, noe som er til fordel for alle egentlig. Det er et par ting du må gjøre for å starte det hele, først og fremst må du bestille selve kortterminalen og lage en konto hos myPOS. Prisen du betaler varierer litt på hva du kjøper og myPOS mottar også en prosentandel av hver eneste transaksjon som blir gjort. Det er kanskje noe mange ikke liker, men de må jo tjene penger på en eller annen måte, og selv om du kjøper selve kortterminalen så er ikke det noe du kommer til å gjøre igjen.

Hvordan det fungerer
Det er jo ganske enkelt, noe som slike ting bør være. Om de er for kompliserte er det noe brukere helst vil unngå å ha noe å gjøre med. Du setter opp en konto, har kortterminalen, og du kan også motta betalinger på nett. Alle de forskjellige betalingsmetodene foregår på samme måte som de tidligere har gjort, men poenget er at det skal gå raskere og smidigere, og at de skal gjøre alt mer oversiktlig for deg. Det gjelder ikke bare betalinger som blir gjort innen Norge heller, da internasjonale betalinger skal bli prosessert umiddelbart, og du skal få pengene på kontoen med en gang. Den fungerer med alle mulige betalingsmetoder du kan tenke deg, som Visa, Applepay, Googlepay og andre. Du kan til og med motta betalinger via email eller SMS. Om du eier en butikk så høres kanskje alt dette fornuftig ut og det er definitivt verdt å gi en sjanse, om ikke bare for erfaringen av det.

Har du ervaring med myPOS?
Om du har vil vi gjerne vite mer om det og hva du syntes. Det er viktig for oss å få dine inntrykk, så skriv gjerne inn til oss!


Ett nytt system for myPOS