Moncera

Alle kundeanmeldelser

Moncera

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Moncera

Investering av finansielle eiendeler kommer med en risiko. Dette er grunnen til at du må ha den riktige informasjonen før du går inn i det.  Også vilkår og betingelser må vurderes nøye når du ønsker å låne penger. Men med det høye antallet investerings- og utlånsplattformer som er tilgjengelige i dag, blir det litt vanskelig å ta investeringsbeslutninger.  Så hvor går du for å få lån og også foreta økonomiske investeringer?  Et av selskapene som tilbyr peer-to-peer utlån og investering er Moncera.  Men hva kan du forvente av dem?  Vil de gi deg rimelig tilbakebetaling etter å ha investert en stund?  Er de registrert hos de aktuelle byråene og regulatorene? Har de et team med eksperter på lån og investeringer som veileder deg når du tar økonomiske beslutninger?  Hva gjør dette selskapet bedre enn banker og andre utlånsplattformer?  Personene som kan svare på disse spørsmålene og flere er de som har samarbeidet med Moncera før. Deres meninger, tilbakemeldinger og kommentarer kan hjelpe deg å finne ut hva du kan forvente av dette selskapet hvis du velger å investere med dem.  Les anmeldelsene deres og finn ut om tilbudene dette selskapet har å tilby.

Om Moncera
Moncera er en utlånsplattform. Selskapet er lokalisert i Estland. De tilbyr investorer muligheten til å investere i forbrukslån og tjene penger. Du kan investere i lånene deres med 100 % tilbakekjøpsgaranti. De tar ikke gebyrer eller gebyrer fra brukerne av plattformen deres. De har over 1450 tillitsfulle investorer med publiserte lån. Deres gjennomsnittlige rente på investeringer er 12,1 %. Hele investeringsprosessen deres er helautomatisert, og du trenger ikke å vente på utbetalinger til Moncera.  De tilbyr et 30-dagers tilbakekjøp til den nominelle verdien av den utestående hovedstolen og påløpte renter.

Tjenester av Moncera
Du kan få tilgang til tjenestene til Moncera ved å registrere deg på deres nettside.  Du kan registrere en privat konto ved å oppgi e-post, navn og telefonnummer, mens en firmakonto kan opprettes ved å oppgi firmanavn, juridisk form, registreringsnummer, skattemessig hjemsted for firma, by og postnummer.  Minimumsbeløpet du kan investere med hos Moncera er €10.  De tilbyr også kapitallikviditet som gjør det mulig for deg å selge investeringene dine når som helst. Moncera kan kontaktes på +372 620 90 90 og også via e-post.  Du kan også besøke hovedkontoret deres som er åpent fra mandag til fredag.  Moncera har et tilknyttet program hvor du kan tjene 1 % av henviste investorinnskudd.

Erfaringer med Moncera
Har du investert i Moncera før? Vi vil gjerne høre om din erfaring.Jvordan opplevde du utlånsplattformen?  Hvordan var registreringen og investeringsprosessen? Oppga de risikoene ved å investere med dem tydelig på nettsiden deres? Var kundeserviceteamet deres i stand til å gi svar på spørsmålene dine da du kontaktet dem? Hvor enkelt var det å få lån fra andre? Fikk du den nøyaktige renten de lovet på investeringene dine? Fortell oss ved å skrive en kundeanmeldelse. På denne måten kan du hjelpe de som vurderer å investere i denne plattformen.

Er Moncera et bra sted å investere i forbrukslån?  Les anmeldelser om  investeringer hos Moncera her på Norskeanmeldelser.