Mintos

Alle kundeanmeldelser

Mintos

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Logo IUVO P2P Investment

IUVO P2P Investment

0 Anmeldelser

Det finnes flere ulike måter å tjene penger på her i verden, noen av dem enklere enn andre, men som kanskje har en litt stø...

Mintos

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sine egne drømmer, men det er ofte vanskelig å realisere de, men nå finnes det en mulighet hvor du kan hjelpe andre, samtidig som du tjener penger på det. Du har kanskje sett sider som GoFundMe, som er sider hvor folk ber om penger, for alt fra hjelp til å starte et selskap til betaling av medisinske kostnader. Mintos er noe lignende, men det har et fokus på at du låner penger til folk som søker om det. Du er på mange måter banken, og når folk søker om lån gjennom Mintos kan du velge å hjelpe de. Du er en investor, og det er noe som høres veldig fristende ut for mange.

Om Mintos
Dette er et selskap som startet i 2015, og det er egentlig et veldig enkelt, men smart konsept. Folk er alltid ute etter å låne, på samme måte som folk alltid er ute etter å tjene penger, og når en kombinerer de to, ved å fjerne alle mellomledd så får man noe som ser ut som Mintos. Interessant nok så er Minos litauisk, noe som vi ikke ser altfor ofte. En av måtene dette er veldig fristende for mange er at mange av lånesøkerne ikke ville fått lån hos tradisjonelle banker, så man gir muligheten til folk som kanskje ellers ikke ville fått det. Mintos er rett og slett en markedsplass, internasjonalt, for lån, hvor man blir presentert med ulike låneforslag, og du kan velge hva du ønsker å ta del av. Det er smart og enkelt, og når en leser de ulike forslagene så er det klart man blir fristet, fordi målet er at du også skal tjene penger på det. 

Hvordan det fungerer for deg som investor
Det er egentlig ganske enkelt, Mintos får inn ulike lån gjennom selskap de har kontrakter med, og du kan velge å investere i de eller ei. Måten du da tjener penger på er gjennom renter og eventuell avkastning som du har rett på via din rolle som investor. Og de som låner har like mye ansvar å betale tilbake lånene sine, på samme måte som om de skulle lånt hos DNB. Risikoen for deg er heller liten, og det finnes visse tiltak som du kan foreta som gjør at du låner penger til noen med så lav risiko som mulig. Målet er å tjene penger, og det er noe du helt klart kan gjøre, men jo mer du vet, desto større sjanse har du for å klare det. 

Erfaringer med Mintos
Det er viktig å vite om dette er noe å bruke penger på, fordi det er klart det kan høres risikabelt ut for mange. Så vi vil oppfordre de av dere som leser her, og som har brukt Mintos, eller kjenner noen som har gjort det, til å skrive og fortelle oss og andre lesere om det. Hjelp andre med din kunnskap!


Hvordan tjene penger på Mintos