Max Crowdfund

Alle kundeanmeldelser

Max Crowdfund

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Max Crowdfund

Leter du etter en god investeringsmulighet på eiendomsmarkedet? I dag blir det stadig mer populært å ta del i såkalte folkefinansierte investeringer. Det finnes derfor en rekke ulike nettsider og selskap som tilbyr tjenester innen dette segmentet, men hvordan finner du frem til det beste alternativet for deg? Det er selvfølgelig viktig å sørge for at du finner et trygt selskap å investere gjennom. Det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap er pålitelig er å lese om andre kunder sine erfaringer med dem her på NorskeAnmeldelser. Se hva andre sier om selskap som Max Crowdfunding nå!

Om Max Crowdfund
Max Crowdfund er en P2P-investeringsplattform for eiendom som gjør at mennesker med kapital som ønsker å investere kan finne prosjekter som har behov for støtte. Denne privateide virksomheten ble opprettet i byen Rotterdam i Nederland i 2009. Selskapets visjon er å gjøre det så enkelt som mulig å investere i eiendomsprosjekter som kan føre til god fortjeneste for investorer og gjøre det enkelt for de som har behov for støtte å gjøre dette kjent.

Produkter og tjenester av Max Crowdfund
Max Crowdfund sin investeringsplattform legger til rette for å investere i ulike eiendomsprosjekter gjennom crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk. Nettsiden er noe som ofte kalles for en P2P-plattform. P2P står for "peer-to-peer" og en slik plattform er et sted som kobler potensielle investorer sammen med prosjekter som er åpne for finansiering. Kapitalen som stilles blir som regel samlet inn gjennom flere privatpersoner eller bedrifter noe som kalles for crowfunding eller folkefinansiering. Max Crowdfund har i følge siden deres over 5 900 registrerte brukere og det er helt gratis å opprette en konto eller profil på plattformen. På nettsiden vil du finne en oversikt over ulike eiendomsprosjekter som er åpne for investeringer med detaljer om blant annet varigheten, beløpet og renten. Du kan også se prosjekter som snart vil gjøres tilgjengelige. For å få tilgang til denne plattformen kan du enten benytte deg av en nettleserversjon eller en app for enheter som mobil og nettbrett som er tilgjengelig for både Android og iOS enheter. For mer informasjon om tjenestene til Lendermarket, crowfunding eller andre relaterte tema så kan du besøke selskapets blogg eller melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om dette og andre oppdateringer. Du kan også samarbeide med Lendermarket gjennom deres Affiliate program som vil si at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene deres i dine egne kanaler som en nettside, blogg eller sosiale medier.

Komplimenter, klager og tips om Max Crowdfund
Har du investert i et eiendomsprosjekt gjennom Max Crowdfund? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om selve prosessen, kundeservicen eller annen informasjon som kan hjelpe lesere med å avgjøre om dette kan være et godt alternativ for dem. Hjelp andre ved å dele din erfaring slik at vi kan fortsette å gjøre det enklere for deg og andre lesere å finne de beste tjenesteformidlerne.