Lendermarket

Alle kundeanmeldelser

Lendermarket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Lendermarket

Sitter du med penger til overs som du gjerne vil investere i noe som kan gi avkastning på sikt? Det finnes et hav av ulike investeringsmuligheter og noe som stadig blir mer populært er å investere i lån til privatpersoner eller bedrifter. Før du setter i gang med en investering er det likevel viktig å gjøre noen grundige undersøkelser på forhånd slik at at du kan føle deg trygg på at du har valgt det rette selskapet for deg. Dette kan du gjøre ved å lese om tidligere kunder sine erfaringer om selskap som for eksempel Lendermarket her på NorskeAnmeldelser.

Om Lendermarket 
Lendermarket er en P2P-plattform for investeringer i forbrukerlån. Selskapet sin plattform er et sted der personer som ønsker å investere i lån til privatpersoner eller bedrifter kan finne en oversikt over ulike tilgjengelige alternativer. Lendermarket er et privateid selskap som ble opprettet i Irland og har sitt hovedkontor i byen Dublin i samme land. Virksomheten ble grunnlagt av Aaro Sosaar i 2019 som ønsket å skape et nettsted som kunne gjøre det enklere for mennesker med kapital å finne god investeringsmuligheter.

Produkter og tjenester av Lendermarket
Lendermarket er en online plattform der du kan finne ulike investeringer i lån. Selskapet tilbyr det som ofte refereres til som folke- eller P2P-lån. Folkelån betyr enkelt og greit at kapitalen for lånet samles inn gjennom privatpersoner eller bedrifter i stedet for en bank, noe som gjør at disse aktørene vil kunne dra nytte av fortjenesten eller avkastningen som genereres gjennom renter og lignende. Denne innsamlingen kalles som regel for crowdfunding eller folkefinansiering og er en aktivaklasse som stadig blir mer populær. En aktivaklasse vil si en investering som gir mulighet for avkastning som for eksempel aksjer eller obligasjoner. På nettsiden til Lendermarket finner du en full oversikt over ulike lån som er mulig å investere i med informasjon om varighet, renter og beløp. I følge siden tilbyr de en variasjon av ulike lån uten ekstra gebyrer eller avgifter for investorer. Selskapet hevder å per i dag ha over 3 700 investorer fra mer enn 50 ulike land. Dersom du ønsker å investere i lån gjennom dette selskapet må du være fylt 18 år og være medlem av den europeiske union eller Sveits. For mer informasjon om tjenestene som tilbys av Lendermarket, hvordan de fungerer, generell informasjon om P2P-plattformer eller annen relevant informasjon så kan du besøke nettstedets egen bloggside. Du kan også samarbeide med selskapet gjennom deres program for Affiliate markedsføring.

Komplimenter, klager og tips om Lendermarket
For at du og alle våre lesere skal kunne finne gode og trygge tjenesteformidlere på et enkelt vis så deler vi her informasjon og anmeldelser om ulike selskap. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har noen erfaringer med Lendermarket. Har du utført en investering? Fortell gjerne litt om hvordan selve prosessen fungerte, brukervennligheten til plattformen, kundeservicen eller andre detaljer som du tror kan være nyttig for andre lesere som vurderer å benytte seg av dette selskapet.