Income

Alle kundeanmeldelser

Income

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Income

Investeringer kan være en god måte å tjene penger på sparepengene dine på, og en investeringsform som stadig blir mer populær er folkefinansierte lån. Det finnes mange nettsider og selskap som tilbyr tjenester innen dette segmentet som for eksempel Income Marketplace, men hvordan kan du vite om de er til å stole på før du gir dem pengene dine? Her på NorskeAnmeldelser kan du lese hva tidligere kunder har å si om dette selskapet slik at du kan ta en god og informert avgjørelse.

Om Income Marketplace
Income Marketplace er en plattform for investeringer i lån. Gjennom denne plattformen kan du søke om å ta opp et lån dersom du har behov for finansiell støtte, eller finne et lån å investere i dersom du sitter med kapital. Selskapet ble grunnlagt av Kimmo Rytkönen i den estlandske byen Tallinn der de også har sitt hovedkontor. Det privateide selskapet har som mål å gjøre investeringer enklere, tryggere og mer oversiktlig både for potensielle investorer og for kunder som ønsker å ta opp et lån.

Produkter og tjenester av Income Marketplace
Income Marketplace er et møtested mellom investorer og låntakere. En slik plattform kalles ofte en P2P-plattform og pengene som stilles disponibelt for et lån samles inn gjennom flere privatpersoner eller bedrifter. Dette kalles for crowdfunding eller folkefinansiering og er aktivaklasse som stadig øker i popularitet. Når en investor betaler inn penger til et slikt lån så gjør de det med forventning om fortjeneste eller avkastning på investeringen sin. Dette er den samme fortjenesten som tradisjonelt sett er forbeholdt en vanlig bank. I følge Income Marketplace selv så gjør de det enkelt å oppnå en passiv inntekt for investorer. Dersom du velger å investere i et lån gjennom Income Marketplace så vil det ikke komme noen ekstra tillegg for gebyrer eller avgifter. Du finner også en egen side der du kan lese om hvilken risiko du kan forvente av en investering gjennom dette selskapet og hva du har rett på dersom låntakeren ikke betaler tilbake lånet som avtalt. For mer informasjon om tjenestene til Income Marketplace, folkefinansiering, lånetilbud og andre relaterte emner så kan du besøke selskapets egen blogg, eller følge dem på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube. Du kan også bli en samarbeidspartner av dette selskapet gjennom deres Affiliate program. Dette programmet går ut på at du kan tjene penger på å markedsføre Income Marketplace sine tjenester på din egen nettside, blogg eller i andre kanaler.

Komplimenter, klager og tips om Income Marketplace
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste alternativene på nett. Derfor deler vi her kundeanmeldelser og tilbakemeldinger fra andre som allerede har benyttet seg av et selskap. Har du noen erfaringer med Income Marketplace sine tjenester? Vi vil gjerne høre om din opplevelse slik at vi kan fortsette å hjelpe deg og andre med å velge de beste selskapene. Vi setter stor pris på all informasjon du kan dele om din opplevelse med Income Marketplace.