Heavy Finance

Alle kundeanmeldelser

Heavy Finance

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Heavy Finance

Er du på jakt etter en ny investeringsmulighet? Eller har du et prosjekt innen jordbruk som trenger finansiering? I stedet for å ta opp lån hos en vanlig bank kan du i dag benytte deg av noe som kalles folkefinansierte lån. Heavy Finance er en av mange selskap som tilbyr slike lån, og her på NorskeAnmeldelser kan du lese om tidligere kunder sine erfaringer med dette selskapet. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å avgjøre om dette kan være et godt alternativ for deg!

Om Heavy Finance
Heavy Finance er en investeringsplattform segmentet lån og jordbruk. Selskapet har til hensikt å være et møtested som personer som har behov for støtte til et prosjekt og potensielle investorer. Det privateide selskapet ble opprettet i 2020 av  Laimonas Noreika og har sitt hovedkontor i byen Vilnius i Litauen. Per i dag har selskapet rundt 8 ansatte og hevder å være en markedsplass i raskt vekst. Formålet til selskapet er å gjøre det enkelt for bønder å skaffe seg finansiering og investorer å finne relevante investeringsprosjekter innen jordbruk.

Produkter og tjenester av Heavy Finance
Heavy Finance er en plattform som tilbyr investeringsmuligheter i lån for ulike jordbruksrelaterte formål. Det kan for eksempel være lån til eiendom, maskineri, drift eller lignende. Kapitalen for lån gjennom Heavy Finance blir samlet inn via flere privatpersoner eller bedrifter til forskjell fra en vanlig bank. En slik innsamling kalles gjerne crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk. De som stiller investerer og stiller med kapital til lånet kan med andre ord forvente å oppnå en lignende fortjeneste eller avkastning som en vanlig bank ville mottatt. På sidene til Heavy Finance vil du finne en fullstendig oversikt over de ulike tilgjengelige investeringsmulighetene i tillegg til informasjon om blant annet beløpet, varigheten og renter. Du finner også en egen side som forklarer ulike aspekter knyttet til investeringsrisikoen for ulike prosjekter. Driften til dette selskapet blir overvåket av sentralbanken i Litauen. For mer informasjon om selskapets tjenester så kan du kontakte Heavy Finance sitt kundesenter enten på telefon eller e-post. Du kan også bli en samarbeidspartner av selskapet gjennom deres Affiliate program, noe som vil si at du kan tjene penger på å markedsføre tjenestene deres i dine egne kanaler. Dersom dine annonser genererer fortjeneste for Heavy Finance vil dette registreres og du kunne motta kompensasjon i form av betaling.

Komplimenter, klager og tips om Heavy Finance
Har du investert i et lån knyttet til et jordbruksprosjekt gjennom Heavy Finance? Eller har du mottatt finansiering for ditt eget lån? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste nettbaserte bedriftene og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet kundeservice, brukervennligheten til nettsiden, profesjonaliteten til selskapet, funksjonene til tjenesten eller annen informasjon du tror kan være til hjelp for andre.