GfK SmartScan

Alle kundeanmeldelser

GfK SmartScan

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

Logo Spareklubb

Spareklubb

0 Anmeldelser

Det finnes nesten ingen grenser for alt du kan få hjelp til online. Her hos oss kan du finne anmeldelser og erfaringer gjort av andre kunder ...

GfK SmartScan

Er du en av de som har en mening? Og du ønsker at så mange som mulig skal få høre den, samtidig som du kanskje til og med får en belønning for det? Da er Gfk SmartScan perfekt og midt i blinken for deg. Med denne teknologien kan du handle, si din mening og få en belønning, alt på en gang. Hva kan vel være bedre enn det? Så la oss se på dette og se hva det handler om og hvorfor du bør bruke det. Eller kanskje hvorfor du ikke bør bruke det, avhengig på hva dine tanker er.

Om Gfk SmartScan
Dette er i essens en frivillig måte på å oppgi innkjøpsdata på. Da selskap og butikker vil vite hva vi kjøper så har man altså utviklet en teknologi som gjør at vi kan fortelle de direkte hva vil liker og våre vaner. Det er jo noe man ser at selskap gjør i større grad, spesielt via sosiale medier som Facebook. Men her får du altså muligheten til å delta i det frivillig og samtidig tjene litt på det. Og du kan alltids bestemme selv når du ønsker å registrere noe og når du ikke vil det, så de ikke får informasjon når du kjøper i en sexbutikk, for eksempel. Det skal dog sies at Gfk SmartScan er mer rettet mot dagligvarehandel enn slike ting. Det er jo også noe som potensielt sett kan hjelpe og forandre på ting du ikke liker, da de tar all data seriøst.

Hvordan det fungerer
Det er egentlig ganske enkelt, om du ønsker å delta. Det eneste du trenger å gjøre er å installere en app på telefonen din. Så drar du til butikken, handler det du har planlagt å kjøpe og kommer hjem igjen. Når du er hjemme så må du angi hvilken butikk du har handlet i, og så må du skanne inn strekkoden på varene. Etter det gjenstår det bare å angi prisen på varene individuelt og du er ferdig. I og for seg så kan det være en ganske fornøyelig prosess, og du får en svært god oversikt over hva du har kjøpt og hvor tingene koster. Det er lett å glemme bort slike ting når man er i butikken.

Folkene bak dette programmet vet dog at svært få ville blitt med bare for å hjelpe, så du blir belønnet avhengig på hvor ofte du bruker appen. Det du får er gaver og premier som du samler inn via poeng, og som du da bytter inn. Det er en enkel prosess, og du kan få virkelig fine ting der.

Bør du gjøre dette?
Da gjenstår på mange måter hovedspørsmålet, bør du gjøre dette? Det er jo helt opp til deg, og om du ønsker å dele informasjon. Det er dog ikke privat informasjon, men handler bare om dine innkjøpsvaner og får du noe fint tilbake er det kanskje verdt det?

Men vi ønsker også å høre fra dere som har brukt Gfk SmartScan og vil at dere forteller om deres erfaringer!


Trender i markedet