Finanstipset

Alle kundeanmeldelser

Finanstipset

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo Finanskontoret

Finanskontoret

0 Anmeldelser

Det å ta lån og ha gjeld er en del av hverdagen, og det er svært få av oss, om noen, som ikke har gjeld. Det viktigste er d...

Finanstipset

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, hvor de er avhengige av en økonomisk stabilitet som du kan gi de. Finanstipset er en låneside som kan gi deg lån når andre instanser ikke kan. Sånn sett er den ideell i en nødsituasjon. La oss på hvordan det fungerer.

Om Finanstipset
Finanstipset er ikke den eneste siden på nettet som tilbyr slike ting, og de har blitt stadig mer populære. Delvis fordi det er lettere å få lån hos Finanstipset enn hos DNB. Du behøver ikke å ha den samme kreditten der som du må hos banker. I tillegg så er det veldig smidig siden du kan gjøre søknaden på nett, enkelt og greit. Den enkelheten er jo litt farlig også da, fordi det er alltids fristende å kjøpe noe man kanskje ikke har råd til når man kan ta lån hos Finanstipset. Dette er noe som er ganske nytt, og som har kommet med nettalderen vi lever i, da denne type tilgjengelighet ikke var mulig før. Det var heller ikke mulig for slike selskap å etablere seg, da de hadde veldig vanskelig for å nå ut til potensielle kunder. Det problemet har de definitivt ikke i dag. 

Hvordan Finanstipset fungerer
Selv om en kanskje skulle tro det, så er det ikke Finanstipset som gir deg lånet. De har samarbeid med en rekke banker, og når du sender inn din søknad så går den til alle bankene de jobber med. Du får da det beste tilbudet disse bankene kan gi deg, slik at du kan sammenligne. Når det gjelder renten er den naturligvis avhengig av hva slags lån du vil ha, hvor mye, og en rekke andre faktorer. De kan hjelpe deg med refinansiering, boliglån og forbrukslån og det som også er bra er at tilbudet du får er uforpliktende. Så du kan sende det inn og se om du får noe som passer deg. Det er en sammenligningsside for lån og det kan virkelig være en reddende engel i en trang situasjon. De lover full refinansiering til og med om du har inkassokrav på deg, eller betalingsanmerkninger. Avhengig av hvilken situasjon du er i så kan Finanstipset gi deg en ny sjanse. Og i akkurat det er vi enige med de, alle fortjener en ny sjanse i livet. 

Er Finanstipset til å stole på?
Det viktigste med slike sider er tillit, så klart. Har man ikke det, har man ikke en nubbesjans i en slik industri. Om du har hatt erfaringer med Finanstipset, eller kjenner noen som har det vil vi gjerne vite om det. Var det enkelt å få lån, var renten for høy, og var tilbakebetalingen smidig? Alle disse faktorene er viktige for å vite hva slags side Finanstipset er. 

Det er jo også viktig fordi gjennom dine erfaringer kan du hjelpe andre med å bestemme om hvorvidt de bør søke om lån hos Finanstipset. Så del gjerne dine erfaringer med oss!


Hvordan Finanstipset fungerer