Finansavisen

Alle kundeanmeldelser

Finansavisen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo YouGov

YouGov

1 Anmeldelser

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tid...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo SimpleSite

SimpleSite

1 Anmeldelser

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig h&o...

Logo Mobrog

Mobrog

1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Finansavisen

Det er klart at folk har forskjellige interesser og hobbyer, og noen har naturlig nok visse andre profesjonelle interesser ved å følge aviser som Finansavisen. Det er helt tydelig at det er ikke noe alle følger med på, og ikke noe alle har et abonnement hos, men for de som er interessert i norsk næringsliv og hvordan aksjemarkedet er så er en slik avis faktisk veldig viktig. Har du interesse av økonomi og finans? Er det kanskje noe du ser på for å komme deg inn i selv? Da bør du lese vår kundeanmeldelse av Finansavisen for å se hva vår erfaring er og hva slags tilbakemelding vi gir. Du behøver ikke nødvendigvis å følge våre råd, men det er jo alltid greit å ha så mye informasjon som mulig. Så les gjerne videre!

Hva du bør vite om Finansavisen
Dette er en seriøs avis, og det er veldig lite tabloid med den, noe som er like greit. Det er nok av aviser i Norge som har tabloide vinklinger, til og med på alvorlige nyhetssaker innenfor finans. Det får du ikke hos Finansavisen, hvor det blir rapportert og skrevet seriøst om finans og økonomi. Det er Trygve Hegnar som er eieren av avisen, som har eksistert siden 1992. Hans navn har du nok hørt tidligere, og han er en viktig person i norsk næringsliv, og han er tross alt en av Norges rikeste mennesker. Det er jo noe som er ganske viktig med å ha en slik avis også. Det er ikke sånn at Finansavisen er den eneste avisen av denne typen, men det er uansett viktig. De har jo til og med sin egen TV-kanal, så det er tydelig at de har gjort det veldig bra, og det er viktig å vite at det er en dagsavis. Så den holder deg oppdatert daglig på alt du trenger!

Hva du får hos Finansavisen
Vi har jo snakket litt om det allerede, men mye av fokuset hos Finansavisen er naturligvis på aksjer og børs. Det er der grunnlaget ligger på en måte, men om du ser litt nærmere er det tydelig at de har utvidet horisonten. Det er vel det suksess gir deg muligheten til, og de har en egen kategori som heter "Motor" blant annet. Finansavisen tilbyr deg rett og slett mye, og mye av innholdet i seg selv er gratis. Men som de aller fleste nettaviser i dag har de også en premiumtjeneste. Om du velger å abonnere på det får du mer inngående analyser av hendelser i markedet, og av andre ting som kan være av større interesse. For eksempel har de en artikkel om hvor verdens beste teknologifond investerer. Det høres vel ut som noe som er interessant?

Har du lest mye av Finansavisen og har du kanskje premium? Om det er tilfellet og du har noe å skrive om så gjør det gjerne på kontaktskjemaet under. Uansett om det er positivt eller negativt, så vil vi vite om det!


Investordagen i 2019 dekket av Finansavisen