Fellow Finance

Alle kundeanmeldelser

Fellow Finance

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo IUVO P2P Investment

IUVO P2P Investment

0 Anmeldelser

Det finnes flere ulike måter å tjene penger på her i verden, noen av dem enklere enn andre, men som kanskje har en litt stø...

Fellow Finance

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det aldri. Andre igjen er velsignet med flere gode ideer gjennom sine liv, og de er ofte de som er de rikeste av oss. Men når man har fått en ide, en forretning som man starter i sitt hode, så behøves det også investering, enten med dine egne penger, eller andres. Det kan være vanskelig å overbevise banker, eller andre parter om å investere i deg, og din ide. Og det er kanskje derfor at en side som Fellow Finance eksisterer, for å hjelpe folk, både de som har ideene og de som er ute etter å investere.

Informasjon om Fellow Finance
Fellow Finance er jo i seg selv en ganske god ide, da det er noe som gjør det mye enklere for folk å få finansene i orden for å sette i gang en drøm, og for de av oss som vil investere så har man andre muligheter enn man skulle tro. Dette er en side som har eksistert siden 2013, og siden da har den bare vokst og vokst, og når man går inn på deres side nå så blir man møtt av profesjonalitet og en side man kan stole på. Det er et finsk selskap, og det er egentlig en mer avansert form for crowdfunding, hvor du som investor kan forvente å vinne penger. Crowdfunding er jo tradisjonelt sett en slags pengeinnsamling for å hjelpe andre, men her kan man kanskje se på det mer som et lån enn noe annet. Men faktisk kan du gjøre begge deler, da du kan både investere penger og låne penger, det kommer litt an på hva personen som mottar pengene er ute etter.

Hvordan det fungerer
Det er ganske enkelt, da du bare går inn på Fellow Finance, bestemmer deg om du vil låne eller investere. Det er jo tross alt en forskjell. Det er en større risiko ved investering, men utbytte kan potensielt sett bli større. Med et lån så er du garantert pengene tilbake, enten av personen eller selskapet du låner til, eller fra Fellow Finance selv. Du kan selv vurdere hvem du ønsker å låne til, og kan lage din egen risikovurdering i forhold til om det er smart å investere eller ei. Med slike tjenester kommer det alltid en viss risiko, fordi gode ideer kan vise seg være vanskelige å virkeliggjøre, eller så bare funker det ikke. Men om du er villig, litt uredd og har penger å investere, så kan Fellow Finance være en svært god start for deg!

Erfaring med Fellow Finance
Vi er svært interesserte i å høre om personers erfaringer med denne siden og vi vil oppfordre alle som har brukt den til å skrive til oss og fortelle om det. Så mye i detalj som mulig hadde vært bra, da du kan hjelpe andre med å bestemme seg.


Hva du bør vite om Crowdfunding