Evo Estate

Alle kundeanmeldelser

Evo Estate

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Evo Estate

Ønsker å du å komme deg inn på eiendomsmarkedet i form av å investere i fremtidige prosjekter? I dag blir det mer og mer vanlig å finansiere eiendomsprosjekter gjennom såkalt crowdfunding i stedet for gjennom et tradisjonelt banklån. Det finnes derfor en rekke aktører innen dette segmentet i dag, noe som kan gjøre det vanskelig å velge det beste alternativet. For å forsikre deg om at selskapet du vurderer å benytte deg av både er godt og trygt så kan du lese om hva tidligere kunder har å si om dem her på NorskeAnmeldelser. Se for eksempel hva andre sier om selskap som Evo Estate her!

Om Evo Estate
Evo Estate er et selskap som tilbyr investeringsmuligheter innen eiendomssegmentet på nett. Virksomheten fungerer som et møtested mellom prosjekter som trenger støtte eller finansiering og investorer. Evo Estate ble grunnlagt i Estlands hovedstad Tallinn i 2019. Selskapets formål er å gjøre det enklere for både privatpersoner og bedrifter å finne frem til investeringsmuligheter på eiendomsmarkedet og er tilpasset for både sofistikerte investorer og nybegynnere. I følge selskapets nettside så har de per i dag over 6 600 unike investorer.

Produkter og tjenester av Evo Estate
Evo Estate tilbyr investeringsmuligheter for en rekke ulike eiendomsprosjekter. Selskapet er noe som gjerne kalles for en P2P-plattform som er et sted der potensielle investorer og mennesker som trenger støtte eller finansiering til et prosjekt kan møte hverandre. En slik finansiering blir gjerne kalt for crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk, som vil si at til forskjell fra å ta opp et vanlig lån hos en bank så benytter man seg heller av finansiering av enkeltpersoner eller bedrifter som går sammen om å støtte et prosjekt de forventer vil lede til avkastning på sikt. Avkastning er det samme som fortjeneste, vinning eller utbytte og brukes som regel for å beskrive lønnsomheten til en finansiering. På sidene til Evo Estate finner du en full oversikt over eiendomsprosjekter som er tilgjengelige for investering på nåværende tidspunkt. For mer informasjon om tjenestene Evo Estate tilbyr, forklaringer om hvordan virksomheten fungerer og andre relaterte tema så kan besøke nettstedets bloggside, eller følge dem på sosiale medier som Facebook og Twitter. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg e-poster om blant annet nye investeringsmuligheter eller spesielle tilbud. Evo Estate har et Affiliate program som gjør at du kan samarbeide med selskapet og tjene penger på å markedsføre tjenestene deres i dine egne kanaler som for eksempel en nettside, blogg eller sosiale medier.

Komplimenter, klager og tips om Evo Estate
Har du investert i et eiendomsprosjekt gjennom Evo Estate? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om Evo Estate. Si gjerne litt om brukervennligheten til plattformen, kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.