Erafinans

Alle kundeanmeldelser

Erafinans

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Erafinans

Litt ekstra penger er aldri å forakte, og for mange er det jo helt nødvendig med en ekstra inntekt ved siden av det man kan kalle for deres hovedsysselsetting. Men av diverse årsaker har man ikke mulighet til å ha en ekstrajobb ved siden av, og for mange går ikke økonomien rundt, rett og slett. Mange sliter, av diverse årsaker, så det er ikke rart at mange vender seg til lånesider for å få litt hjelp. Ikke at det å låne penger er optimalt akkurat, men det er bedre enn ingenting, og gir deg i det minste muligheten til å betale regningene. Hos Erafinans kan du i det minste se på de beste tilbudene tilgjengelig for deg. Har du ikke gjort det før? Les gjerne videre vår review av Erafinans så du får all informasjon du behøver!

Det du må vite om Erafinans
Erafinans er del av et selskap som heter DigiFinans, som det er mer sannsynlig at du har hørt om før. Det som er greia med slike sider er at det ikke er de som tilbyr deg lånene selv. De fungerer heller som en mellommann mellom deg og bankene eller eventuelle långivere. Deretter må du sende inn din søknad hvor du da får svar av de som ønsker å gi deg lån. Det er et enkelt system sånn sett, og fungerer veldig fort. Og siden det er lagt opp på denne måten er det også sånn at du kan på en måte velge og vrake blant bankene som har tilbudt deg lånet. Du bør se på ting som rente og vilkår før du bestemmer deg, så gir du deg selv en bedre mulighet til å betale tilbake. Lån generelt er du nok kjent med så dette er vel egentlig ikke noe nytt vi prater om her. Og det er vel det Erafinans er i et nøtteskall.

Hvordan du søker
Som nevnt ovenfor er selve søknadsprosessen ganske grei og enkel. Når du går inn på Erafinans sin side vil du bli møtt med et skjema hvor du kan skrive inn hvor mye du ønsker å søke om og hvor lang tilbakebetalingstid du tror du trenger. Så er det naturligvis andre ting som navn, mobilnummer og e-post som også må skrives inn. Deretter er det bare å vente, før tilbudene plutselig tikker inn. Som sagt, det er bare en søknad, du må ikke akseptere noen av dem om du ikke vil, og du bør alltid se på vilkårene, spesielt om summene de er villige til å gi deg er stort sett like. Husk også å fokusere på renten, for selv om summen du får er god om du må betale 30 prosent i rente blir det fort litt vel drøyt, eller hva? Uansett er det jo verdt å sende inn en søknad, så vet du i det minste hvor du står og hva som er tilgjengelig for deg.

Om du har lånt penger hos Erafinans skriv gjerne inn til oss og fortell mer om det!


Lånesøknad på nettet, råd og tips