Crowd With Us

Alle kundeanmeldelser

Crowd With Us

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Crowd With Us

Leter du etter en god investeringsmulighet på eiendomsmarkedet? Eller har du et eget prosjekt som trenger støtte i form av finansiering? Da kan det være lurt å se etter en P2P-plattform som tilbyr begge disse tjenestene. Crowd With Us er en slik plattform, men hvordan kan du vite om den er pålitelig før du bruker penger på en investering? Her på NorskeAnmeldelser kan du lese om hva tidligere kunder har å si om et selskap slik at du er godt forberedt til å velge det alternativet som passer best for deg.

Om Crowd With Us
Crowd With Us er en investeringsplattform som tilbyr tjenester både for investorer og låntakere. Plattformen fungerer som et møtested mellom de to partene slik at det enkelt kan finne både investeringsprosjekter og kan søke om finansiell støtte. Selskapet ble grunnlagt av  Rob Wilkinson i 2014 og har sitt hovedkontor i West End i England. Det privateide selskapet hevder å gjøre det enkelt og effektivt å investere i eiendomsprosjekter på en trygg og sikker måte som kan gi god fortjeneste.

Produkter og tjenester av Crowd With Us
Crowd With Us sin plattform er et sted hvor du kan finne ulike eiendomsprosjekter å investere i, eller søke om støtte til ditt eget prosjekt. Kapitalen som stilles disponibelt for lånet er gjerne samlet inn gjennom crowdfunding, eller folkefinansiering på norsk, som vil at flere privatpersoner eller bedrifter har gått sammen om å støtte prosjektet med sine ressurser. Investorene fungerer altså nærmest som en tradisjonell bank, noe som gjør at de også har mulighet til å oppnå den samme avkastningen på et lån som en vanlig bank normalt sett gjør. På Crowd With Us sine sider vil du finne en full oversikt over ulike eiendomsprosjekter som på gitt tidspunkt er tilgjengelig med tilhørende informasjon om blant annet ønsket lånebeløp, allerede finansiert beløp, varighet og rente. Dersom du ønsker finansiering gjennom dette selskapet så kan du fylle ut en søknad med informasjon om ditt prosjekt. Det finnes ikke noe minimumsbeløp for investeringer gjennom Crowd With Us og du kan betale inn så lite som £1 i et prosjekt. Per i dag har selskapet over 9.000 brukere og har finansiert en rekke ulike prosjekt. For mer informasjon om Crowd With Us sine tjenester, crowdfunding, eiendom eller andre relaterte tema så kan du besøke selskapets blogg, eller melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om oppdateringer.

Komplimenter, klager og tips om Crowd With Us
Har du benyttet deg av noen av tjenestene til Crowd With Us? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med brukervennligheten til tjenesten, profesjonaliteten til selskapet, kundeservicen eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre.