Coinsmart

Alle kundeanmeldelser

Coinsmart

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Logo IQ Option

IQ Option

0 Anmeldelser

Det er mange ulike måter man kan tjene penger på, men mye avhenger nok på hvor mye penger man vil ha i livet. Er man komfortabel ...

Coinsmart

Er du interessert i handel og utveksling av kryptovaluta? Ser du etter en handelsplatform der du kan kjøpe og selge kryptovaluta? Ettersom kryptovaluta har økt i popularitet så har også utvalget av plattformer og nettsider relatert til dette også vokst. Dette gjør at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilket selskap man ønsker å benytte seg av. Her på NorskeAnmeldelser kan du lese om hva andre kunder har å si om et selskap før du benytter deg av dem. Se for eksempel hva andre sier om selskap som blant annet CoinSmart her.

Om CoinSmart
CoinSmart er en virksomhet innen finanstjenester som driver en handelsplattform for kryptovaluta på nett. Selskapet ble grunnlagt i 2018 og har sitt hovedkontor i Toronto i USA. I følge selskapet selv er deres hovedformål å gjøre handel av kryptovalutaer enklere og mer effektiv for brukerne sine. Bedriften er privateid og ble opprettet av Michael Koral og Justin Hartzman, der sistnevnte også er selskapets administrerende direktør i dag. Selskapet hevder å være svært brukervennlig for både nybegynnere og eksperter innen kryptosegmentet.

Produkter og tjenester av CoinSmart
CoinsSmart er en handelsplattform for kryptovalutaer som blant annet Bitcoin og Etherum på nett. Kryptovaluta er digitale eller virtuelle valutaer som har det samme formålet som vanlige pengesedler, men som ikke reguleres av finansielle institusjoner eller banker. Utveksklingen av kryptovaluta foregår gjennom en såkalt blokkjedeteknologi som fungerer som en slags bokføring av transaksjoner og er i utgangspunktet en uavhengig database. Hos CoinSmart kan du veksle enhver vanlig valuta i kryptovaluta, kjøpe og selge kryptovaluta og spore alle transaksjonene dine. Du kan benytte deg av disse funksjonene og tjenestene både i nettleserversjonen og en app som er tilpasset mobil og nettbrett. Appen er tilgjengelig for både Android og iOS brukere. Kryptovalutaene som er tilgjengelige å handle hos CoinSmart er per i dag blant annet Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, Etherum og Stellar, men i følge selskapet selv så legger de stadig til nye valutaer. For en full oversikt over alle valutaene som tilbys så kan du gå til markedssiden på nettstedet. Dersom du bruker CoinSmart til å kjøpe krypto så har du automatisk 7 dager returrett, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å heve kjøpet og få pengene dine tilbake. For mer informasjon og inspirasjon knyttet til tjenestene dette selskapet tilbyr så kan du også følge dem på sosiale medier som blant annet Facebook, Instagram og Twitter.

Komplimenter, klager og tips om CoinSmart
Vi ønsker at du og alle våre lesere enkelt skal kunne finne frem til de beste og mest pålitelige tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet profesjonaliteten til selskapet, brukervennligheten til nettsiden og mobilappen, kvaliteten på funksjonene som er tilgjengelige, responstiden til kundeservice eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre lesere som vurderer å benytte seg av noen av produktene eller tjenestene til CoinSmart. Les og del anmeldelser nå!