Betwinner

Alle kundeanmeldelser

Betwinner

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo OFX

OFX

1 Anmeldelser

Leter du etter en måte å overføre penger internasjonalt? Overføring av penger kan være risikabel, på grund av...

Logo 1K Daily Profit

1K Daily Profit

8 Anmeldelser

Bitcoin har vel de aller flest hørt om nå, og selv om det har økt i popularitet de siste årene så er det vel egentl...

Betwinner

Spenning er noe som har eksistert i alle århundrer, noe som har skapt mye glede. I dag er det mange ting som åpner for spenning. I tillegg til de velkjente kortspillene hos oss, har bookmakere fått mer popularitet. De tiltrekker seg mennesker i alle aldersgrupper og sosiale kretser. For noen er dette bare en måte å tjene penger på, for noen en måte å bruke tid på, og for noen underholdning. Uansett hva man kan si, er det viktig å velge en god bookmaker. Men hva er en god en? Først av alt, må den være pålitelig. Her kan du lese om en av disse plattformene. Du kan lese andres anmeldelser og skriv din egen på norskeanmeldelser.no.

Om selskapet
Betwinner er en nettbasert bookmaker som kom inn på markedet i 2018. Selskapet fokuserer på det russisktalende publikummet. Siden er oversatt til 58 språk. Bookmakeren er lisensiert i Curacao. Du kan åpne en spillekonto i mange verdens penger og kryptovalutaer. Det er verdt å merke seg at det mange elsker Betwinner for er et stort utvalg av sportsbegivenheter, ikke bare for spill før kampen, men også under (live-modus). Antallet live-begivenheter per dag kan overstige 1000. Siden tilbyr et kasino, TV-spill, virtuell sport, bingo, poker og syv typer konkurranser. Bookmakeren tiltrakk seg Roberto Carlos (en tidligere kjent fotballspiller), som nå er selskapets ambassadør i Latin-Amerika.

Om produktet og tjenestene
Bookmakeren tilbyr en velkomstbonus på det første innskuddet opptil 100 euro. I tillegg holder selskapet en rekke midlertidige kampanjer. Betwinner tilbyr spill på over 30 sporter, inkludert e-sport (Counter-Strike, Dota 2, LOL, Overwatch, Call of Duty, StarCraft II, Warcraft III og mer), lotterier, politikk, showbusiness, hundeveddeløp og hesteveddeløp. Utvalget av arrangementer er ganske omfattende. Det er mesterskap i mer enn 45 land i fotball. Linjen er bred, rundt 200 forskjellige posisjoner er gitt for toppbegivenheten i fotball, mye oppmerksomhet er viet til statistiske indikatorer (kort, offside, cornere, etc.). Gjennomsnittlig margin ved kursen før start av arrangementet er 4-6 %. Valget av kamper i live-modus er omfattende. Antall spillalternativer for en upopulær fotballkamp kan nå 100 posisjoner. Listen over en upopulær baseballkamp i løpet av arrangementet begynner med en markering på 15 valg. Også i live-modus tilbyr Betwinner å satse på airhockey, bordfotball, hundeveddeløp og hesteveddeløp. Multi-live-alternativet er tilgjengelig på nettstedet. Den lar deg legge til en egen fane, kun hendelser som interesserer deg. Gjennomsnittlig margin i live (spill under kampen) er 7-9%. Minimumsinnsatsen på enhver begivenhet er 0,2 euro (tilsvarende i valutaer). Maksimum bestemmes av bookmakeren separat for hver begivenhet. Maksimal kupongutbetaling er EUR 65 000 (ekvivalent i valuta). For å begynne å tippe med Betwinner, må du registrere deg. Dette kan gjøres på fire måter: med ett klikk, via telefonnummer, via e-post, via en konto i sosiale nettverk eller direktemeldinger.

Kundeanmeldelser og kommentarer
Har du noen gang hatt erfaring med Betwinner? Vi vil være takknemlige hvis du vil dele din personlige mening om denne plattformen. Les anmeldelser fra andre brukere og bli inspirert til å skrive din egen. Fortell oss om du kan stole på denne bookmakeren, og vil du anbefale den til vennene dine? Husk at tilbakemelding din må inneholde ærlig informasjon, og gjerne snakk om både ulemper og fordeler med selskapet. Din kundeanmeldelse vil være veldig nyttig for fremtidige kunder.