Azimo

Alle kundeanmeldelser

Azimo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TransferWise

TransferWise

0 Anmeldelser

Det å kunne ha muligheten til å sende penger frem og tilbake er utrolig viktig i den tiden vi lever i dag. Siden alt har blitt globalis...

Logo Revolut

Revolut

0 Anmeldelser

Vi lever i dag i en verden hvor det aller meste er digitalisert, og det gjelder definitivt våre penger også. Alt vi eier og har ligger ...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo PrepayWay

PrepayWay

0 Anmeldelser

Flere selskaper og forretninger nå til dags tilbyr separat tjenester som omhandler banktjenester, eiendomsmegling, internasjonal handel og be...

Azimo

Det å sende penger har aldri vært enklere, spesielt innenlands med tjenesten Vipps. Men det har tradisjonelt sett vært vanskeligere å overføre penger til utlandet, for å ikke snakke om at det var dyrt. Om du skulle sende penger til noen i utlandet via DNB så koster det deg en avgift, og det tok flere dager før mottageren fikk pengene. Det er kanskje ikke noe som hindrer en fra å overføre penger så vil man kanskje ikke orke å gå gjennom en slik prosess. Men i dag har man ikke det problemet, med tjenester som Azimo som tillater deg å sende penger hvor som helst i verden, med en umiddelbar overføring til mottageren. Når det kommer til avgifter så kommer vi til det senere i artikkelen. Men for å komme deg ditt må du lese videre.

Informasjon om Azimo
Azimo ble grunnlagt i 2012, og det er ikke en dum ide å etablere en slik tjeneste nå til dags. Folk lever stadig mer globalt, og folk du kjenner kan befinne seg overalt i verden. I tillegg så kjøper vi jo oftere og oftere produkter fra utlandet, og da kan pengeoverføring være gull verdt. Det er flere fordeler ved å bruke Azimo, som blant annet at de har en app tilgjengelig for bruk for både iPhone og Android, noe som gjør hele prosessen mye mer smidig. Det blir en slags Vipps for internasjonale overføringer. Appen deres fungerer faktisk såpass godt at den har fått internasjonale priser, og Azimo har millioner av brukere verden over. Akkurat det bør veie mye om du vurdere hvorvidt du skal bruke Azimo eller ei.

Hvordan det fungerer
Om du synes at Azimo virker veldig enkelt, så har du helt rett. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn mottagerens navn og bankinformasjon, som du finner enten via mottageren selv, eller så kan appen gi deg informasjonen. Etter det så trenger du bare å legge inn summen, velge betalingsmåte og du er ferdig. Det kan ta opp til et par dager før mottageren får pengene, men det avhenger helt på banken som prosesserer transaksjoen. Om du sender til selskap som Western Union så pleier man som regel å få pengene med en gang. 

Når det kommer til avgifter så er de to første overføringene gratis, etter det koster det 1 euro, men den summen kan variere, avhengig på hvor du sender pengene og hvilken bank som brukes. Det er jo klart at det skal koste litt i det minste, fordi ellers så tjener jo ikke Azimo på dette. Det tok tross alt 6 år før de gikk i pluss med selskapet sitt, så det sier litt. 

Har du brukt Azimo?
Med tanke på at det finnes ganske mange lignende tjenester på nettet i dag så vil vi gjerne høre fra dere som har brukt Azimo. På den måten kan vi gi det beste bildet av denne tjenesten og om våre lesere bør bruke den eller ei. Så skriv inn til oss og fortell. 


En guide for Azimo