AXO Finans

Alle kundeanmeldelser

AXO Finans

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

K
Kasper
Min opplevlese med Axo Finans var veldig god. Det var veldig lett å søke, noe som er veldig viktig for meg. Ikke minst fordi det gjorde det enklere å søke, uten å tenke på at jeg liksom ble dømt av...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En enkel prosess - vil søke igjen om jeg trenger!

  Min opplevlese med Axo Finans var veldig god. Det var veldig lett å søke, noe som er veldig viktig for meg. Ikke minst fordi det gjorde det enklere å søke, uten å tenke på at jeg liksom ble dømt av noen i samme slengen. Det er jo den følelsen man får når man søker for eksempel hos DNB, så det er greit at Axo gjorde det så lett for meg.

  En annen ting er at jeg fikk svar veldig raskt, og selv om utbetalingen av lånet ikke var på samme dag som jeg søkte, så var det fortsatt såpass raskt at jeg ble veldig glad for det.

  Om du vil søke lån hos Axo Finans er det dog viktig å vite at det ikke er de som gir deg lånet, de bare presenterer deg tilbud. Jeg valgte det jeg følte var best for meg, heldigvis var det nok av valgmuligheter!


Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

AXO Finans

Planlegger du å flytte inn i et nytt hus, vil du endelig kjøpe deg en ny bil, vil barna dine studere i utlandet eller drømmer du om å starte din egen business? Det er flere grunner til at folk kan søke om lån, men ett er sikkert: låntilbydene er så mange at de virker helt uoversiktlig. Hvordan vite hvor du skal søke om lån? Forskjellene på de ulike betingelsene og nedbetalingstida kan være så store, og ingen vil havne i en sånn situasjon at en skal tilbakebetale mer enn nødvendig. En mulig måte å få oversikt på, er gjennom AXO Finans, en tjeneste som sammenlikner de ulike lånvilkårene for deg. Men hvordan vite om de er de beste på markedet og om du kan lite på dem? Når det gjelder pengerelaterte spørsmål, kan folk bli sensitive, og da ønsker alle den beste løsningen for en selv og familien. Den beste måten å få mer innsikt i påliteligheten til AXO Finans er ved å lese andre kunders reviews på AXO Finans sin hjemmeside. 

Hva er AXO Finans?
AXO Finans AB er et svensk selskap med hovedkontor i Danderyd, Sverige. Dets virksomhet går ut på at de sammenlikner de beste rådvilkårene for deg. De henter informasjon om lånvilkår, nedbetalingstid og refinansering fra 21 ulike banker og institusjoner som tilbyr lån og kommer med de beste forslagene som er tilpasset bare dine egne behov. Det persjonifiserte her består i at man selv bestemmer lånbeløpet og nedbetalingstida, og AXO Finans gjør alt annet. Man får snart resultatene med di beste lånbetingelsene på topp og så søker man automatisk om lån som vanligvis utbetales like etter søknaden. 

Produkter og servicer i AXO Finans
Med AXO Finans kan du sammenlikne lånvilkår og -betingelser hos 21 ulike banker og institusjoner. Alt du må gjøre, er å angi det ønskede beløpet og nedbetalingstida. Så gjør systemet alt for deg. De sender dine preferanser til 21 banker (bl.a. My bank, Ikano Bank, Nordax Bank, Nordea Direct og Banknorwegian) og sammenlikner deres låntilbud, slik at du får det beste tilbudet. Du kan søke om lån på fra 10 000 NOK til 500 000 NOK med nedbetalingstid på max 15 år. Å kreve informasjon hos AXO Finans er helt uforpliktende og er ikke knyttet til noen kostnader. AXO Finans har også en refinansiering-tjenste. Den er mest aktuelt for folk som allere har lån og vil søke om nye, eller som har flere lån. På den måten kombinerer du alle dine lån og blir kvitt unødvendige gebyrer. De har også kundesupport som svarer på alle dine spørsmål fra mandag til søndag, du kan kontakte dem både via mail og på telefon. 

Klager, hyllester og tips
Har du brukt AXO Finans sine tjenester? Fins det noe du kan tenke deg å dele med folk? Var du fornøyd med tjenestene deres og skulle du anbefalt dem for andre? Gjerne skriv en anmeldelse på deres hjemmeside der du deler alle dine erfaringer. På den måten hjelper du andre kunder med å finne den beste lånsammenlikningsplattformen for dem.