AxiaFunder

Alle kundeanmeldelser

AxiaFunder

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

AxiaFunder

På leting etter en enkel og sikker måte å investere penger på? Hvem er ikke interessert i mer penger? Bitcoin og kryptovaluta har eksplodert i populæritet de siste årene. Det har vært mye drama og snakk om det i media, og det er mange som påstår at de har spart opp og fått betalt mange penger, til og med millioner fra sin kryptovaluta. Men vi har også hørt mye om de som har mistet alt de hadde på denne risky måten å investere på. Om det bare var en annen måte. Banken hjelper jo ikke å spare pengene dine den dag i dag. Heldigvis finnes det en løsning. Det finnes diverse forskjellige muligheter for deg å investere og potensielt doble pengene dine på kort tid. AxiaFunder er ett av disse selskapene. Les videre nedenfor for å finne ut mer om selskapet. 

Om AxiaFunder
AxiaFunder er et handelsnavn for Champerty Limited, som er en utnevnt representant for Share In Ltd. AxiaFunder er en nettbasert crowdfunding plattform for rettsaker som forbinder investorer med nøye undersøkt investeringsmuligheter for kommersielle rettsaker som de mener har potensial til å generere attraktiv risikojusterte avkastninger. AxiaFunder sitt team påstår å ha over 40 års økonomisk og over 30 år med sakserfaring. Selskapet fokuserer på den mindre delen av markedet for kommersielle rettsaker, hovedsakelig i Sotbritannia og kontinentale Europa. AxiaFunder mener at det er en betydelig mangel på kapital og mange klare leverdyktige saker. 

Produkter og Tjenester hos AxiaFunder
AxiaFunder tilbyr sine inverstorer høy avkastning med begrenset tilgjengelig kapital til dags dato som betyr at investorer har hatt en attraktiv avkastning med IRR så høy som 30-35%, og en Case Return Simulator Interaktiv modell for å beregne forventet IRR. AxiaFunder tilbyr også null korrelasjon, der avkastning på rettsaker ikke er korrelert med andre risikoaktiva som akskjer og obligasjoner, eller til den bredere økonomien. Samt tilbyr de investorer en naturlig utgang der den juridiske prosessen skaper normalt en veldefinert varighet for hver invvestering på mellom 12 til 24 måneder, i motsetning til mye lengre sikt med typiske private-equity avtaler. 

AxiaFunder er obligert etter loven til å informere kunder om at de tilbyr investeringsmuligheter, men at dette involverer risiko for inverstoren. Kapital er i faresonen, som betyr at du risikerer å miste pengene du eventuelt investerer. Samt er anslått avkastning ikke garantert.

Komplimenter, Klager og Tips til AxiaFunder
AxiaFunder tilbyr investering av penger for de som kanskje ikke har hatt mulighet tidligere. Hvem vil vel egentlig ikke ha mer penger? Men, hvordan vet man egentlig at dette er en tjeneste man kan stole på? Hvordan vet vi at det er trygt? Har du tidligere erfaring med selskapet kan du kanskje si noe om dette. En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell for andre som aldri har hørt om selskapet før, eller som er interessert i å investere pengene sine. Hjelp andre å unngå en dårlig tjeneste eller ta nytte av en fantastisk mulighet. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om din oppfattning om kvaliteten på investeringen, risiko, kundeservice eller andre ting du mener andre burde vite.