Aescuvest

Alle kundeanmeldelser

Aescuvest

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo Mintos

Mintos

0 Anmeldelser

Har du hatt en drøm om å investere penger, eller kanskje starte noe selv, men vet ikke helt hva det skulle være? Alle har jo sin...

Logo Bunq

Bunq

0 Anmeldelser

Bankene vi bruker i dag har forandret seg veldig mye i forhold til hvordan de var for bare noen få år siden. Det er klart, du kan forts...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 Anmeldelser

Noe av det vanskeligste i livet er det å få en god ide. En god ide er noe folk leter etter hele livet, og mange av oss får det al...

Aescuvest

Mye i livet handler om evnen til å kjenne igjen en mulighet når den presenterer seg for deg, og tørre å gripe den mens du kan. Det er ikke alle som gjør det, og man sitter igjen med anger og ser tilbake på livet og tenker hva som kunne ha vært. Kanskje har det vært slike anledninger i ditt liv allerede og det kan til og hende at det har gått deg helt hus forbi. Investeringsmuligheter er ofte noe mange prater om at de har fått sjansen til, men ikke grepet det. Nå har man en ny mulighet med Aescuvest, som er et investeringsselskap for medisinske tiltak og utviklinger over hele Europa. Det eneste du trenger å gjøre er å sette inn penger, så ordner siden resten selv. Om det høres interessant ut kan det jo være at det er verdt en titt?

Informasjon om Aescuvest
Dette er et selskap som har som mål å fremme helsesektoren over hele Europa, få økonomisk støtte til å gjøre det, og spør da også publikum om hjelp ved å gi dem muligheten til å investere. Det er en ganske smart ide sånn sett, og alle investeringsmuligheter som presenteres hos aescuvest er ekte og til å stole på. Nå kan det jo hende at den du velger å bruke penger på ikke lykkes, men det er ikke på grunn av selve ideen var svak eller noe slikt. Formålet er rett og slett å gi et bedre liv til alle som lever i Europa, noe som er et ganske vanskelig mål å oppnå, men ved å sette opp et slikt nettverk så er det i det minste litt mer sannsynlig. Det er jo noe som er veldig aktuelt i disse Corona-tider, hvor innovasjon er viktigere enn noengang.

Hvordan det fungerer
Selve prosessen i dette er enkel. Først og fremst må du registrere deg på siden for å vite hva slags muligheter du har. Du trenger en konto på Facebook, mail, LinkedIn eller andre slike kontoer. Deretter velger du bare hvilket selskap du vil investere i, og du blir presentert med informasjon om de ulike selskapene og hva de ønsker å oppnå. Så velger du summen du vil investere, og den er minst 1000 euro, eller 10 000 kroner, sånn cirka. Deretter er det jo andre ting du må gjøre, som å legge inn personlig info og verifisere at du er virkelig den du sier du er. Det er viktig på grunn av sikkerhetsårsaker og slik at alle som investerer ikke har noen skjulte motiver. Da gjenstår det bare å overføre pengene og vente på hva som skjer. For da er det aescuvest som tar over pengene dine og du må vente på eventuell avkastning. Det er store muligheter for å tjene penger, og det er virkelig verdt å ta en titt på.

Erfaring med ascuvest
Om du har tatt sjansen på dette så vil vi gjerne lese om det. Skriv et så detaljert innspill som mulig, slik at både vi og de som leser vet mer!


Investering via aescuvest