You Travel

Alle kundeanmeldelser

You Travel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Viator | TripAdvisor
Viator | TripAdvisor
0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service
Ticket Service
0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

You Travel

En reise er så mye mer enn bare en reise, det er opplevelser, attraksjoner og aktiviteter. Det finnes ingen grense for hva en reise kan gi deg. Forskjellen på å kjøpe en reise og et hvilket som helst annet produkt er at reisen er ikke handfast, du kan ikke sette den på pynt i stua, og du kan ikke bruke den hver dag resten av livet. Du kan ikke levere reisen din tilbake, dersom du mener det er noe feil med den. Men minnene og erfaringene tar du med deg videre. Derfor er det så godt å kunne høre om andres opplevelser på deres reiser, slik at du kan planlegge din reise på best mulig måte. You Travel er et ungt og friskt innslag i mylderet av ulike reisebyråer man finner på nett i dag. Som reisebyrå har You Travel en laid-back tilnærming til kundene sine og er ikke så fastlåste i at alt skal være planlagt ned til minuttet.

 

Om You Travel
Har du drømt og gledet det til en reise, og så ble alt helt feil og alt du satt igjen med var skuffelse? Historien om You Travel startet med reiseglade Olga og Ivan. De hadde reist til over 35 ulike land, og etter å ha satt av gårde til nok en drømmereise ble de mildt sagt skuffet. De fikk oppleve marerittet med forsinkelser, guider som ikke levde opp til forventningene, rett og slett en dårlig opplevelse i stedet for drømmereisen. Dette skapte ideen som førte til at You Travel ble grunnlagt. For et selskap som driver med turisme er det viktig å kjenne sitt marked, og det gjorde Olga og Ivan siden de var nettopp disse kundene selv. 

Av egen erfaring vet de at spontane ønsker kan dukke opp på reiser. Plutselig oppdager man en interessant attraksjon som man ikke visste om fra før av, eller plutselig ønsker man å bruke litt lengre tid et sted fordi man trives der så godt. Derfor er ikke reiserutene hos You Travel så rigide. Sammen med lokale guider setter You Travel opp eventyrlige reiser for reisende som er vant til å reise. Selskapet startet opp med Olga og Ivan, men i dag er der over 50 ansatte. Baktanken bak tjenesten de tilbyr er at reise skal være morsomt og fullt av eventyrlige opplevelser samtidig som man skaper nye vennskap verden over. 

 

Produkter og tjenester hos You Travel
Reisebyrået tilbyr ulike pakketurer over hele verden, spennende steder i USA, Europa, Asia og Afrika. Velg mellom kulturelle innslag, safarier, opplev verdenskjente attraksjoner, dra på ekstremturer fulle av aktiviteter eller oppdag mysterier i sagnomsuste Kairo. Reisebyrået har et enormt antall turer med stor variasjon, her bør det være noe som passer enhver turist og interesse.

Prosessen med å reise med You Travel er ganske enkel, og du får hjelp hele veien. Først velger du ønsket tur, deretter får du chatte med guider og eksperter på akkurat denne type reise. You Travel har også tilgjengelig for kundene sine tusenvis av anmeldelser fra tidligere kunder. For så å reservere plass på den turen du ønsker betaler du et depositum på mellom 15 og 100 % av kostnadene for reisen. Deretter er det bare å pakke kofferten og legge av gårde. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du vært på tur med You Travel? Da håper vi du kan legge igjen en Kundeanmeldelse her på siden, slik at du kan hjelpe andre som er i prosessen med å planlegge en reise.