NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser You Travel

  En reise er så mye mer enn bare en reise, det er opplevelser, attraksjoner og aktiviteter. Det finnes ingen grense for hva en reise kan gi deg. Forskjellen på å kjøpe en reise og et hvilket som helst annet produkt er at reisen er ikke handfast, du kan ikke sette den på pynt i stua, og du kan ikke bruke den hver dag resten av livet. Du kan ikke levere reisen din tilbake, dersom du mener det er noe feil med den. Men minnene og erfaringene tar du med deg videre. Derfor er det så godt å kunne høre om andres opplevelser på deres reiser, slik at du kan planlegge din reise på best mulig måte. You Travel er et ungt og friskt innslag i mylderet av ulike reisebyråer man finner på nett i dag. Som reisebyrå har You Travel en laid-back tilnærming til kundene sine og er ikke så fastlåste i at alt skal være planlagt ned til minuttet.

  Om You Travel

  Har du drømt og gledet det til en reise, og så ble alt helt feil og alt du satt igjen med var skuffelse? Historien om You Travel startet med reiseglade Olga og Ivan. De hadde reist til over 35 ulike land, og etter å ha satt av gårde til nok en drømmereise ble de mildt sagt skuffet. De fikk oppleve marerittet med forsinkelser, guider som ikke levde opp til forventningene, rett og slett en dårlig opplevelse i stedet for drømmereisen. Dette skapte ideen som førte til at You Travel ble grunnlagt. For et selskap som driver med turisme er det viktig å kjenne sitt marked, og det gjorde Olga og Ivan siden de var nettopp disse kundene selv.

  Av egen erfaring vet de at spontane ønsker kan dukke opp på reiser. Plutselig oppdager man en interessant attraksjon som man ikke visste om fra før av, eller plutselig ønsker man å bruke litt lengre tid et sted fordi man trives der så godt. Derfor er ikke reiserutene hos You Travel så rigide. Sammen med lokale guider setter You Travel opp eventyrlige reiser for reisende som er vant til å reise. Selskapet startet opp med Olga og Ivan, men i dag er der over 50 ansatte. Baktanken bak tjenesten de tilbyr er at reise skal være morsomt og fullt av eventyrlige opplevelser samtidig som man skaper nye vennskap verden over.

  Produkter og tjenester hos You Travel

  Reisebyrået tilbyr ulike pakketurer over hele verden, spennende steder i USA, Europa, Asia og Afrika. Velg mellom kulturelle innslag, safarier, opplev verdenskjente attraksjoner, dra på ekstremturer fulle av aktiviteter eller oppdag mysterier i sagnomsuste Kairo. Reisebyrået har et enormt antall turer med stor variasjon, her bør det være noe som passer enhver turist og interesse.

  Prosessen med å reise med You Travel er ganske enkel, og du får hjelp hele veien. Først velger du ønsket tur, deretter får du chatte med guider og eksperter på akkurat denne type reise. You Travel har også tilgjengelig for kundene sine tusenvis av anmeldelser fra tidligere kunder. For så å reservere plass på den turen du ønsker betaler du et depositum på mellom 15 og 100 % av kostnadene for reisen. Deretter er det bare å pakke kofferten og legge av gårde.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du vært på tur med You Travel? Da håper vi du kan legge igjen en Kundeanmeldelse her på siden, slik at du kan hjelpe andre som er i prosessen med å planlegge en reise.

  You Travel
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om You Travel

  Din rangering

  FAQ

  Er You Travel et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om You Travel. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr You Travel?

  You Travel opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til You Travel . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!