Welcome Beyond

Alle kundeanmeldelser

Welcome Beyond

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Welcome Beyond

Holder du på med planleggingen av din neste ferietur? Er du på jakt etter den beste nettsiden for bestilling av overnatting? Det finnes et enormt utvalg innen dette segmentet, og det er ikke alltid så lett å vite hvem man burde benytte seg av. Det beste hjelpemiddelet vi har for å finne frem til trygge og pålitelige bedrifter er anmeldelser fra kunder som allerede har benyttet seg av et selskap. Les hva andre sier om for eksempel selskap som Welcome Beyond her på NorskeAnmeldelser.

Om Welcome Beyond
Welcome Beyond er et reisebyrå som selger overnatting fra ulike hotell, gjestehus og villaer på nett. Selskapet be grunnlagt av to brødre fra Berlin, Oliver og Chris Laugsch, i 2009. I følge selskapet selv tilbyr de håndplukkede overnattingsteder av unike karakterer både innen design, plassering og stil. Deres visjon er å kunne tilby alternativer som er litt utenom det vanlige, av høy kvalitet og til en rimelig pris. Selskapet har sitt hovedkontor i Berlin i Tyskland.

Produkter og tjenester av Welcome Beyond
Utvalget til Welcome Beyond inneholder på nåværende tidspunkt rundt 300 ulike overnattingssteder. Du kan velge mellom å se alle overnattingstedene på samme tid eller velge hvilket land du ønsker å se innhold fra. Du kan også sortere utvalget etter kategorier som byreiser, familieferier, gruppereiser, bryllupsreiser, spahoteller mm. I tillegg til overnattingstype som hotell, gjestehus, strandhus, villaer og feriehus. I oversikten over alternativene vil du kunne se nøkkelinformasjon som hvor mange soveplasser som er tilgjengelig, plasseringen til overnattingsalternativet og pris per natt. Flere av selskapets overnattingsalternativer har blitt publisert i kjente magasiner og utgivere som The New York Times, Vogue og Elle, noe som du kan lese mer om på pressesiden. Nettsiden inneholder en egen side for reiseinspirasjon der du kan lese om ulike reisedestinasjoner og feriealternativer. I tillegg til å leie overnatting for en gitt tidsperiode kan du også finne feriehus og lignende som er til salgs. Dersom du ønsker mer informasjon om de ulike overnattingsalternativene dette selskapet tilbyr, nyheter i utvalget deres, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på deres nyhetsbrev. Dette nyhetsbrevet vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om denne typen informasjon. Selskapets kundeservice avdeling er tilgjengelig både på e-post og telefon dersom du ønsker å komme i kontakt med representanter for Welcome Beyond. Du kan også følge virksomheten på sosiale medie kanaler som Facebook, Pinterest, Instagram og Twitter for mer innhold og inspirasjon knyttet til tjenestene de tilbyr.

Komplimenter, klager og tips om Welcome Beyond
Har du benyttet deg av Welcome Beyond for å bestille din overnatting? Har du noen andre erfaringer med selskapet? Vi vil gjerne hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de beste og tryggeste tjenesteformidlerne på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om Welcome Beyond. Fortell gjerne litt om brukervennligheten når det kommer til bestillingen, om overnattingen var slik den fremsto på bildene du så i forkant eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.