Trusted Tours of America

Alle kundeanmeldelser

Trusted Tours of America

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Trainline

Trainline

0 Anmeldelser

2019 har vært et godt år for tog. Med tanke på hvordan klimadebatten har gått, hvor folk oppfordres til å ikke fly, s...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Trusted Tours of America

Hvem har ikke ønske om å oppleve Amerika en gang i livet? Kanskje ikke alle er like gira på å reise på lang flyturer, men man kan ikke benekte at USA har tatt over verden og hatt stor innflytelse på verden, spesielt i den vestre verden. Det er ikke rart med tanke på alt man kan se og gjøre der. Fra massive og spennende storbyer til den historiskeville vesten. Amerika har noe for alle. Men skal man ha ferie i Amerika, eller andre land for den slags skyld, så er det ikke alltid lett å vite hva som er den beste måten å reise på. Hvordan kan man oppleve det man vil og samtidig har en uforglemmelig reise, og kanskje med minimalt stress? Trusted Tours of America er et selskap du kanskje er interessert i å finne ut mer om. Les videre under. 

Om Trusted Tours of America
Trusted Tours of America er et ledende amerikansk turguide selskap som spesialiserer seg på spesielle turer og sightseeing i USA, og garanterer å levere gledesfylte turer. Selskapet har vært leder innen bransjen i over 25 år.

Produkter og Tjenester hos Trusted Tours of America
Trusted Tours of America er et turguide selskap som tilbyr guidede turer, museum, og sightseeing muligheter innen USA til rimelige og rabatterte priser. De tilbyr opplevelser i en rekke forskjellige byer som Baltimore, Chicago, Honolulu, Las Vegas, Los Angeles, Nashville, New York, Palm Springs, Orlando, San Diego, San Francisco, Tampa og Washington DC for å nevne noen få. De mest populære turene og attraksjonene selskapet tilbyr er; Chicago Explorer Pass-3 Attractions som tilbyr opp til 42% rabatt og valg om 25 attraksjoner, Nashville Country Music Hall of Fame and Museum er en må-se opplevelse innen musikk byen, Old Town Trolley Holiday Lights Tour i Key West som viser frem de vakreste og største utsmykkede husene, Old Town Trolley Tours i Nashville er en hopp-på og av tur av de mest populære attraksjonene, Counch Tour Train Holiday Lights i Key West tilbyr en timers tur som tar deg gjennom alt av øyas vakreste og største dekorerte hus, og Massie Heritage Centre i Savannah tilbyr lokal historie og arkitektur. 

Trusted Tours of America tilbyr gruppeturer og spesielle tilbud, samt beste pris garanti som betyr at om du finner deres turer billigere andre steder vil de tilby samme eller lavere pris, og tilfredshetsgaranti som betyr at om man er misfornøyd for man pengene tilbake. Selskapet har en oversiktelig nettside, men den er noe utdatert, og har noe manglende informasjon som om betalingsmetoder.

Komplimenter, Klager og Tips til Trusted Tours of America
På reise til USA? Om du er på leting etter et turguide eller sightseeing selskap som spesialiserer seg på USA er kanskje Trusted Tours of America selskapet for deg. Om du vet om selskapet eller har erfaring selv så setter vi stor pris på om du kan skrive en liten tilbakemelding om din erfaring. Hvordan var din opplevelse? Har selskapet konkurransedyktige priser? Hvordan er kundeservicen? Din kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell for andre som er interessert i å bruke selskapet på sin reise.